Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy kumulacja działa poprawnie ? (chyba że jednak jest limit na kumulację jakiś ? - ale chyba nie ma ? ) od 2 dni nie kumulują mi się punkty na koncie , nie wiem w czym problem, ponieważ przyrosty działają, a kumulacja ma być po przyrostach i widzę że punkty się zbierają na satelitkach i nie przelewają .

Pozdrawiam

Apo

Witajcie,

W najszybszym możliwym czasie sprawdzimy Wasze pytania. Póki co, osoby którym nie działa klikanie, proszę o przesłanie namiarów na konto w systemie (bezpośrednio do supportu poprzez formularz kontaktowy), co pomoże nam zidentyfikować problem.

Pozdrawiam, J.

Odnośnie problemu z klikaniem (kilka postów wyżej): postawiliśmy cały zespół w stan najwyższej gotowości (jak przy poważnych problemach) - nie potrafimy odwzorować Twojego błędu, na wszystkich testowych kontach działa nam poprawnie. Użytkownicy w sposób masowy nie zgłaszają tego problemu - najwyraźniej są to jednostkowe przypadki. Jeżeli (jak piszecie) z tych samych kont klikacie w innych (w 100% niezabezpieczonych) systemach, najwidoczniej doczekaliście się blokady konta.

FTP: Ad 1 - reguluje to Regulamin, pkt. 13.5, 13.6, który akceptujesz w momencie rejestracji i każdego logowania; odnośnie Użytkowników, FC ma wszystkich z polskiego rynku, jedyną alternatywą są systemy zachodnie i fani nie-polscy.

Pozdrawiam, J.

Odnośnie problemu z klikaniem (kilka postów wyżej): postawiliśmy cały zespół w stan najwyższej gotowości (jak przy poważnych problemach) - nie potrafimy odwzorować Twojego błędu, na wszystkich testowych kontach działa nam poprawnie. Użytkownicy w sposób masowy nie zgłaszają tego problemu - najwyraźniej są to jednostkowe przypadki. Jeżeli (jak piszecie) z tych samych kont klikacie w innych (w 100% niezabezpieczonych) systemach, najwidoczniej doczekaliście się blokady konta.

FTP: Ad 1 - reguluje to Regulamin, pkt. 13.5, 13.6, który akceptujesz w momencie rejestracji i każdego logowania; odnośnie Użytkowników, FC ma wszystkich z polskiego rynku, jedyną alternatywą są systemy zachodnie i fani nie-polscy.

Pozdrawiam, J.

No ja to akurat na pewno nie doczekałem się blokady konta bo chciałem klikać z nowego i mam ten problem, że jedną stronę system zapisze, a kolejnych już nie i jest to na 100% problem po waszej stronie (systemu, który zapisuje kliknięcia) a nie facebooka czy nasz.

W innych systemach wymiany wszystko działa ok, tylko na FC jest problem więc to na 100 żadna blokada tylko problem u was. Większość użytkowników nie zgłasza bo zapewne mają to gdzieś. Ja sam też tylko tutaj na forum o tym pisze.

Witam

Wczoraj zakupiłem pnkty

ustawiłem ilość dzienną na 100-150

a tu kapie po 1 kliknięciu na godzinę. Czy jest szansa zeby to sie poprawiło? Dynamika kliknięć jest ściśle powiązana z planem promocji serwisu.

Pozdrawiam!

Dodam że rozumiem że nie będzie to ściśle taka ilość jaką określiłem, ale chociaż gdzieś blisko.

Ja też jeszcze tego nie zgłosiłam, ale tez mi od paru dni nie działa to przeładowanie strony - klikam "lubię" i dalej jest 0/100 i niby kliknęłam, ale sie nie przeładowuje na nową stronę. No może 1 na 15 kliknięć wchodzi ;/ Używam tylko tego systemu żeby była jasność.

Plusy działają, ale Like nie, mimo że zostało mi ponad 2000 kliknięć.

Taki problem mam od 17 sierpnia. To gdzies w tym czasie dostałam od Was 2 razy po 500 punktów za wykonanie zadania (umieszczenie postów o FanCop na forach internetowych).

A jeżeli nie odnotowaliście masowych zgłoszeń o tym problemie to jak przedstawiają się statystyki czy przypadkiem od tego 17 sierpnia statystyki kliknięć nie spadły znacząco?

Przypomniało mi się, że odkliknęłam z 5 stron erotycznych na Facebooku, bo mam w FanCopie ustawione, że nie chcę takich stron klikać a i tak ludzie mają je przypasowane do społecznych stron czy coś i czasem z rozpędu kliknęłam w Fancopie i odkliknęłam na Facebooku, ale nie było tego więcej niż 5 sztuk, no i tylko erotyczne lub zboczone odklikiwałam, więc jak dostałam ban to mi to cofnijcie bo to nie moja wina że mi takie strony pojawiały się do klikania :]

I też ciągle mi się pojawiają te same osoby, że kliknęły a po chwili patrzę już nie są fanami i np. kolejnego dnia to samo - lubią ale tylko na chwilę, żeby tu poufnych danych nie ujawniać to wysłałam Wam donos z linkami do 2 profili osób, które po parę razy stają się fanami tych samych stron na chwilę. :D

P.S. Przydzieliłam stronom większe liczby Punktów Lubię i przyrost dobowy i zaczęło działać przeładowywanie stron, więc może inni niech też tego spróbują ;)

Czyli rozumiem, że jeżeli orientacyjnie zostało mi do kliknięcia 2000 stron to jest to liczba stron których jeszcze nie lubię, ale żebym mogła kliknąć Lubię to właściciel strony musi danej stronie zwiekszyć ilość punktów... Czyli może jakaś akcja żeby ludzie nie chomikowali tych punktów tylko żeby je przydzielili...

Ja nie rozumiem jeszcze w zakładce "strony" w opcjach "do 0 w" - to z automatu jakas liczba dni jest przydzielona do każdej strony inna liczba dni - jeżeli przydzielę nieracjonalnie zawyżoną liczbę punktów to one mi znikna z konta czy przejdą na kolejny dzień? Bo ja właśnie tak sie bałam że mi znikną i dlatego ciągle zmniejszałam przydzieloną liczbę punktów i może inni tez tak robili i w końcu z tych 2000 stron już nie miałam w co klikać...

I jeszcze nie rozumiem - za jedno kliknięcie dostajemy 5 punktów, a ile punktów tracimy za jedno kliknięcie innego uzytkownika na naszą stronę? Też 5 punktów? I czy za 100 przydzielonych punktów będziemy miec 20 kliknięć czy one gdzieś się jeszcze po drodze "tracą"? Bo jeżeli przelicznik w obie strony jest 1 klik = 5 punktów to dlaczego nie może być 1 klik = 1 punkt?

I jak ma się liczba przydzielonych punktów do ustawienia przyrostu dobowego? Jakies konkretne proporcje są bardziej efektywne? Czy mamy obie opcje ustawiać czy można np. tylko jedną z tych opcji ustawiać?

No i wszyscy mamy ten sam problem od 17 sierpnia, to nie może być przypadek.

Mi po przydzieleniu większej liczby punktów i przyrostów dobowych coś się ruszyło, ale znowu nic nie wchodzi :(

Właśnie odkryłam, że niby strona się nie przeładowywuje i że cały czas jest bez zmian ten licznik 0/100 a jednak na Facebooku pojawia się informacja, że zostałam fanem tej strony która się nie przeładowała... Czyli klikam i punktów na FanCopie nie dostaję, ale strona zostaje zalajkowana przeze mnie i może przez to później widzimy takie kwiatki że ten sam delikwent co godzinę lubi naszą stronę... może my sami jesteśmy takimi delikwentami.

Coś generalnie jest nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności