Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Prins - ja nie mam, żaden członek supportu nie ma, a nie jestem w stanie zgadnąć którym z blisko 15 tys. Użytkowników jesteś. Takie rzeczy pisz na support, a nie anonimowo na forum.

Pozdrawiam, J.

A co z chmurkami bo do tego się nie odniosłeś. Jak były chmurki to było wszystko ładnie czytelnie a teraz kiszka - trzeba wchodzić na każdą stronę i oglądać co się dzieje a jak się promuje z 50 stron jak ja to już jest problem.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Franz - wystawiaj pozytywny. Popatrz jak to wygląda z punkty wystawiającego - rezerwuje zdobyte/kupione wcześniej punkty, chce mieć dziesiątki/setki realizacji i nie ma czasu na akceptowanie (uznaje że wszystko i tak będzie ok i w ciemno da Użytkownikom punkty). To oszczędność czasu z punktu widzenia zlecającego (i - oczywiście - z jednej strony niedogodność dla wykonującego, bo ma później punkty, ale z drugiej strony i dogodność - bo na pewno MA punkty).

Hicarian - oczywiście, jeżeli sobie życzysz, możesz korzystać z trojana-Chrome, który doprowadzi do zablokowania Twoich +1-ek i kont oraz dziurawego IE, który spowoduje że co pięciotysięczne wstrzyknięte iframe proxy zawali Ci komputer wirusami. ;-) To projekt oparty o zewnętrzne skrypty (co jest jego niewątpliwą wadą), ale tylko w ten sposób dało się go w miarę bezpiecznie wykonać.

Pozdrawiam, J.

Jeż - nie wnikam w korzystanie z przeglądarek, wchodzę na twój projekt pierwszy raz - opisuje swoje wrażenia. Przekonaj do tego co napisałeś zwykłego usera, który nie zastanawia się nad zamiarami Google wobec niego, bo ma to w du**e. Przedstawiam ci moją opinię, czy nie życzysz sobie zwracania uwagi na funkcjonalność twojego serwisu?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Hicarian - oczywiście, dziękuję Ci za każdą uwagę, zarówno pozytywną, jak i negatywną. Opisałem Ci powyżej wyłącznie przyczyny, z powodu których bezwzględnie sugerujemy najpopularniejszą przeglądarkę. Mając te >90% rynku +/like w Polsce, to do nas, a nie do "maluczkich" będą się zgłaszać Klienci z reklamacjami, że im wsiąkły wszystkie kliki (m.in. stąd właśnie zabraniam korzystania z pozostałych systemów, bo przeciętny ich odtwórca

ma to w du**e

co się stanie z Waszymi stronami. Ale nie ja.

Pozdrawiam, J.

Franz - wystawiaj pozytywny. Popatrz jak to wygląda z punkty wystawiającego - rezerwuje zdobyte/kupione wcześniej punkty, chce mieć dziesiątki/setki realizacji i nie ma czasu na akceptowanie (uznaje że wszystko i tak będzie ok i w ciemno da Użytkownikom punkty). To oszczędność czasu z punktu widzenia zlecającego (i - oczywiście - z jednej strony niedogodność dla wykonującego, bo ma później punkty, ale z drugiej strony i dogodność - bo na pewno MA punkty).

W zasadzie masz rację.

Tylko denerwuje mnie fakt, że ktoś pisze "szybka weryfikacja" a na punkty trzeba czekać dwa tygodnie. Ale ludzi się naprawić nie da ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności