Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem, że giełda zadań całkowicie stanęła. W ogóle nie ma osób, które wykonywałyby zadania.

W związku z tym proponuję zamienić system rozliczania punktowego na np. groszowy (złotówkowy). Za zadanie tyle i tyle groszy, to na pewno ściągnie wielu gimbusów do wykonywania tych zadań. Dorobi sobie miesięcznie kilkadziesiąt złotych, to chętnie będzie wykonywał zadania.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taki mały babol - po przełączeniu języka na angielski zauważyłem, że w belce "Recent news" wyświetla się tytuł po polsku.

• 2 tygodnie później...

@Krzysztof Baraniak - proxy jest mechanizmem bardzo skomplikowanym technicznie, ale koniecznym. Tylko my je mamy, dzięki temu kliknięcia są praktycznie nienamierzalne.

@duch1916 - dla mnie (jak i wielu Użytkowników) jest to zaletą. Jeżeli szybko zdobywałbyś punkty, plusy i lajki by znikały. Inni traktują ten "biznes" jak na jeden sezon - my nie.

Reasumując, idziemy w kierunku najbardziej jakościowych kliknięć, jakie da się uzyskać tą metodą. Części osób może to przeszkadzać, ale nie można mieć "szybko" i "dobrze" jednocześnie. Uważam że dobrze balansujemy na tej płaszczyźnie. Dzięki temu zaufało nam większość top-agencji, z setkami- i tysiącami ich Klientów.

Pozdrawiam, J.

@Jez, Doskonale zdaję sobie sprawę z tego że proxy jest zabiegiem koniecznym. Mówiłem tylko jak różnice na mnie wpłynęły, byłem w systemie praktycznie od początku i każda kolejna zmiana utrudniała klikanie. To coś w stylu:"Wiem że nie może już być tak jak kiedyś, ale było lepiej!" :)

• 2 tygodnie później...

Oj dużo jeszcze poprawek, oj dużo...

Taki mały babol - po przełączeniu języka na angielski zauważyłem, że w belce "Recent news" wyświetla się tytuł po polsku.

Do dziś niepoprawione...

"My pages" - nazwy kategorii po angielsku, opisy w nawiasach po polsku...

Dlaczego użytkownik korzystający z wersji anglojęzycznej konto premium musi opłacać w złotówkach? Nie lepiej w dolarach?

Banner żółty 728 x 90 w wersji anglojęzycznej posiada tekst po polsku.

W sekcji "Ustawienia":

- obok "Facebook™ profile:" widnieje Profil is: - ktoś był głodny i zjadł "e", do poprawki :P

- wszystkie "Interests" są po polsku - już sobie wyobrażam jak taki Amerykanin czy inny Japończyk siedzi ze słownikiem w ręku i sprawdza co jest co...

"Buy points" - tu też polska waluta... zastąpienie jej dolarami w wersji anglojęzycznej IMO ułatwiłoby zakup użytkownikom z zagranicy.

W "Tasks" wykres na samym dole zawiera opis w języku polskim.

W wersji anglojęzycznej na górnym pasku z ratio zamiast "Like" wyświetla się "Lubię", w formularzu kontaktowym zamiast "SEND MESSAGE" jest "WYŚLIJ WIADOMOŚĆ".

Projekt jak najbardziej na plus, tylko dlaczego tak mało ludzi korzysta? Mam zainstalowane ponad 40 proxy, w ogóle nie jest używane. Nowo dodane strony do lajkowania ledwo zbierają po 200 lajków. Kiedyś tysiąc szybciutko szło. Czy zmiana na FanCop na pewno na dobre wyszła?

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

1. Działa Wam fancop?

fancop.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Po kliknięciu pomiń/załaduj kolejna stronę ładuje się kolejna strona, ale też nie ma gdzie kliknąć. (Jestem zalogowana na facebooku :P)

2. "Bonus za podanie profilu Facebook™!" - co to znaczy?

3. Weszłam sobie na stronę, w której kliknęłam +1 na Google i pojawiło mi się takie coś:

xxxqh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

To znaczy że istnieje mozliwość, że innym też się takie coś pokazuje gdy wchodzą na moje strony korzystające z +1 na fancop??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności