Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Udostępniliśmy Wam FanCop API, mam nadzieję że będzie przydatne. :-)

1. Uboga specyfikacja API, ja sobie poradzę ale inni?

2. API umożliwia tylko sprawdzenie ilości punktów oraz transfer czy coś jeszcze?

3. Przydałaby się możliwość dodawania, edytowania i usuwania stron plus/lubię.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Witaj Radeq,

Jeżeli masz jakiekolwiek uwagi do API, pisz śmiało na support. Nie ma takiej sprawy i pomysłu, które nie byłyby poddane dyskusji. Jeżeli są dobre, będą wprowadzone. Proste API daje możliwości bardzo podstawowe, obawiamy się, czy w wypadku większej liczby funkcji API, będą one wykorzystywane.

Bieżące API było tworzone pod kątem/kontem ;-) jednego z Partnerów, szczegóły wkrótce.

Pozdrawiam, J.

Kilka minut temu odjęło znaczny % zdobytych fanów dzięki temu systemowi, ciekawe czemu? Masowy ban a może kliknięcia są generowane przez system i FB doszukał się przekrętu? Od dłuższego czasu coraz gorsza jakość. Słabo.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• 2 tygodnie później...

Tylko mi znikają punkty, jakby ktoś klikał, a tak naprawdę licznik na fanpejdżu stoi w miejscu albo podwyższa się o kilka (gdy powinien o kilkanaście) osób?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 2 tygodnie później...

Kilka minut temu odjęło znaczny % zdobytych fanów dzięki temu systemowi, ciekawe czemu? Masowy ban a może kliknięcia są generowane przez system i FB doszukał się przekrętu? Od dłuższego czasu coraz gorsza jakość. Słabo.

FB weryfikuje fikcyjne konta i nic się teraz nie prześliźnie :brawa:

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

- Czy macie w planach uruchomienie kolejnej społecznościówki - Twittera? Coraz więcej osób w Polsce i Polaków za granica z niego kozysta więc myślę, że warto

- Kiedy ruszacie z forum? Jestem leniwy i jakoś nie bardzo chce mi się szukać na pio supportu fancop jak zajdzie taka potrzeba :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności