Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Ważna informacja systemowa: Mamy nowe linki Partnerskie, ukrywające ID. Dla Użytkowników o ID (?pp=numer) od 0 do 700, Linki Partnerskie będą działały w starej postaci do 30 września 2011. Proszę o podmianę linków partnerskich na nowe, z ukrytym ID. Użytkownicy o ID od 701 wzwyż, mają już dostępne tylko nowe linki partnerskie. Niedługo będzie dla Was przyjemna niespodzianka związana z Programem Partnerskim, mam nadzieję że Wam się spodoba.

Oto szybkie odpowiedzi na Wasze pytania:

Przeklasa - nie da się; 1 konto FacePlus = 1 konto @Gmail = 1 konto @Facebook. Nie można tego w trackie pracy z jednym kontem FacePlusowym zmienić, bo nie dopuszczamy sytuacji, kiedy w jednym profilu G/F jest połowa kliknięć, a w drugim druga połowa.

Fikas - ale właśnie o to chodzi, chcesz przeczytać fajną pointę, to musisz przeczytać do końca i poświęcić na to kilka sekund dłużej ;-), w Twoim przykładzie (równoczesne czytanie i celowanie), dostałbyś zeza rozbieżnego, potem będę jeszcze miał pozew o zwrot leczenia okulistycznego. ;-)

Damon, Quba - przyrosty idą raz dziennie, wyjątkowo mogły pójść dwa razy bo testowaliśmy przyrosty ręczne (zgłaszaliście że szwankowały po wprowadzeniu losowych przyrostów - 2 wartości). Oczywiście, jak pisze Quba, ustalamy przyrost punktów, a nie kliknięć.

Quba (bug z mailem) - bug który zgłaszałeś wcześniej jest poprawiony.

Męczymy temat Programu Partnerskiego oraz moderacji. Idzie jak krew z nosa, ale - zobaczycie - będzie świetne. :-)

Pozdrawiam, J.

(Edycja: Numerki ID)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ufff, ulżyło mi - właśnie wchodzę w panel, żeby refa skopiować a tu jakieś krzaki. Myślę sobie, no to ładnie - system się przegrzał i mi refa rozp*****liło ale widzę, że to zamierzone, więc mogę spać spokojnie :D

Nie wiem co tam jeżu kombinujesz, ale jak tak zachwalasz w już którymś z kolei poście, to na pewno będzie jakaś torpeda :)

Powiem tylko, że szykujemy dodatkowy bonus-niespodziankę, po wprowadzeniu którego znacznie wzrośnie liczba rejestracji z refów, Użytkownikom będzie się bardziej opłacało rejestrować z Waszego polecenia niż bez, a dodatkowo da nam to możliwość wyróżnienia Partnerów Korporacyjnych, którzy na niego już cierpliwie czekają w ukryciu. :-)

Tak, to BĘDZIE torpeda. :-)

Pozdrawiam, J.

P.S. Zmniejsz bannerek na ten mniejszy, na PiO regulaminowo muszą być mniejsze, zaraz Cię któryś z moderatorów pogoni. ;-)

Tak właśnie myślałem, że coś mi ten bannerek za duży :P Zaraz zmienie :D

Powiedz coś więcej na temat "Partnerów Korporacyjnych". Co to za instytucja i kto będzie mógł takim partnerem zostać?

Nie wymagam wdawania się w szczegóły, chcę jedynie poznać ogólny zarys, bo nie wiem czy już wlepiać mojego ref'a gdzie popadnie czy jeszcze wstrzymać się do wybuchu torpedy :)

Nie chciałbym być złym prorokiem, ale jak nadal możliwość wyklikania limitu będzie możliwa w tak krótkim czasie, to system się szybko wyłoży.

A plusiki będą bezwartościowe.

Klikanie w plusiki z jednego konta musi być rozłożone w czasie. Kawały to za mało.

Ilość do wyklikania danego dnia musi być losowa.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam Was bardzo serdecznie,

wielkie korporacje ;)
Ej, mb, czepiasz się, po prostu wybrani producenci infrastruktury i softu. ;)
3,4,5 razy pod rząd - liczba się nie zmienia
Jest ok, ale liczba jest pokazywana za poprzednie kliknięcie; przeklikaj maksymalną ilość razy w skali dnia i porównaj ilości przed i po - będziesz miał prawidłową ilość.
Klikanie w plusiki z jednego konta musi być rozłożone w czasie. (...) Ilość do wyklikania danego dnia musi być losowa.
Spokojnie, doczekacie się. Zarzuciliście nas pomysłami i robimy jak dzicy, doczekacie się za niedługo nowego, zaprojektowanego według najgorszych wzorców "NLP-owskiego" PP, a także publicznego porównania kont Loyal i Standard. Odnosząc się bezpośrednio do tego co piszesz, jest (między innymi) dalsze wprowadzanie elementu losowości oraz - nawet kosztem globalnej ilości kliknięć i zwolnienia systemu - zmniejszenie i zróżnicowanie dziennej liczby klików, dalsze kroki w kierunku podniesienia ich jakości.

--

O kolejnych rekordach rozpisywać się nie będę, pokrótce: mamy nowy rekord Like i drugi dzień z rzędu exequo rekord przyrostu FanPage. Bardzo mnie to cieszy, zwłaszcza ta część Facebookowa.

Przyznam Wam, że jestem na rozdrożu. Seowcy cisną mnie w kierunku szybkich, anonimowych, masowych plusów, a socialowcy cisną mnie w kierunku wartościowych, społecznościowych rekomendacji. Musicie mieć tego świadomość, że FacePlus będzie podążał w tym drugim kierunku. Podobnie jak rynek w ogóle. Mam taką nadzieję, że zdołam w Was trochę zaszczepić ich sposobu myślenia, bo oni po prostu mają rację; to żadna złośliwość, ale mam nadzieję że większość z Was już czuje, że era blastów czy ciupaniny powoli odchodzi do lamusa. Przygotujcie się na to, że z czasem, coraz to bardziej premiowane będą te czynniki, które mogą być premiowane w społecznościach Plusone i Facebook. O to przecież chodzi, wyszukiwarki ewoluują w kierunku narzędzi społecznościowych.

Dzięki serdeczne za Wasze uwagi i za uczestnictwo w FacePlusie, do jutra!

Pozdrawiam, J.

[...]

Seowcy cisną mnie w kierunku szybkich, anonimowych, masowych plusów, a socialowcy cisną mnie w kierunku wartościowych, społecznościowych rekomendacji. Musicie mieć tego świadomość, że FacePlus będzie podążał w tym drugim kierunku. [...]

jez rozwiń swą myśl, bo nie rozumiem do końca co chciałeś powiedzieć ;) ?

@Seowcy cisną mnie w kierunku szybkich, anonimowych, masowych plusów

1. Nie wierzę

2. Nie wierzę, że Ty dajesz się nabrać na takie sztuczki.

3. Jeżeli ktoś Cię ciśnie w ten sposób, to nie seowcy a półdupki (przepraszam za dosłowność).

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Nie działa rejestracja?

Rejestruje sie, dostaje mejla, klikam, mam info ze konto aktywowane, wklejam dane do logowania z mejla, i po kliknieciu zaloguj nic się nie dzieje. Przechodzi na strone glowna ale bez zalogowanego usera.

Przypomnienie hasla jak podaje adres email to wypisuje ze bledny email.

Fakt, że punty są przyznawana w momencie poprawnego klika, a kliki są zaliczane "jeden wstecz" może trochę zmylić. Dlatego niektórym może się wydawać, że nie zlicza klików.

@jez: czy przemysleliscie sprawe usunietych kont? Co jesli ktos wykorzysta swoje konto (wyklika maksymalna ilosc razy) i poprosi o usunięcie konta? Będzie mógł ponownie zarejestrować się tym samym mailem i podpiąć te same konta - tym razem już bez limitów?

To ja chciałem pochwalić support faceplusa, są gotowi pomóc człowiekowi o każdej porze dnia i nocy.

Tak przy okazji też tak macie że czym więcej siedzicie w internetach, tym częściej jesteście skłonni do różnych akcji typu męczenie innych ludzi w środku weekendu, w środku nocy? :P Jeszcze kilka lat temu grzecznie czekałbym do poniedziałkowego poranku i nawet nie sprawdzałbym skrzynki czekając na odpowiedź, teraz niestety piątko-niedziala jest jedynym czasem w tygodniu gdy mogę ogarnąć pewne tematy i od czasu do czasu się trafi taka miła niespodzianka jak błyskawiczna odpowiedź na maila.

Fajna strona o capoeira

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności