Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o 10k plusów, to jest oczywista pokazówka i badanie granic. Zostało to osiągnięte tylko i wyłącznie systemem FacePlus, bez stosowania prymitywnych wymian o których piszecie wyżej.
To już wiadomo dlaczego tylu fanów malowania paznokci mamy na PiO :-P
pozycjonuj.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale...

Dzisiaj większość kliknięć w celu zdobycia pkt lubię kończy się wyświetleniem "potwierdź" i teraz po potwierdzeniu czasem tylko dostaję te 5 pkt.

Zazwyczaj ilość pkt nie wzrasta.

Mam to samo dziś (wczoraj nie klikałem). Bez sensu chyba jest teraz klikanie w Lubię to...

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

czyli wyłapali te "naturalne" plusiki - ale to tylko potwierdza fakt, że niestety myślą poważnie o coraz większym uwzględnieniu tego w serpach. Może jeszcze powstanie kilka takich masowych systemów, które skutecznie wybiją im to z głowy - także czekamy na więcej.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Chyba wszystko jest jasne po czyjej stronie jest wina, wystarczy wejsc do profilu w google+ z jakiego bylo klikane i tam o dziwo wszystkie strony w jakie klikalismy znajdziemy.

Czyli my naklikalismy a nam zabrali.

Google jezeli zablokowal to jakies lewe adresy gmail przypisane do FacePlus i te konta dostaly bana i tu admin FacePlus powinien wiedziec jakie konta zostaly wyzerowane przez googla.

Na moje oko polecialo z 200-300 kont.

Tak na marginesie to Ciekawe jak to jest ze na 3 adresy jakie mam w systemie i z jakich bylo Skonsumowane srednio po 5000-6000 pkt gdy sprawdzam w profilu google + na jakie adresy przydzielono te + to widze caly czas tylko 3-4 domeny z paznokciami i kosmetykami.

Czyli wszyscy dziś zaobserwowali konkretne spadki? U mnie nawet o 200 na każdej stronie.... :/

A fb zorientował się chyba zanim zacząłem klikać lajki, bo do tej pory nie dostałem możliwości aktywowania maila :/

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

U mnie to samo, spadki na łeb na szyję, zatem czekamy na odpowiedź twórcy systemu co ma nam na ten temat do powiedzenia, czy przewidział jakiś plan awaryjny na zaistniałą sytuację? Mam nadzieję, że uzyskamy odpowiedź.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności