Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Super pomysł. Już jestem w programie. Sorki albe brak czasu nie pozwala mi wchodzić w szczegóły systemu. Czy ktoś może w jednym zdaniu wyjaśnić jakie strony powinnam dodać. Dodałam po dwa URL do btn google i like it facebook. Jez zajrzyj w wolnej chwili na moje konto - tak ładnie sie uśmiecham o podpowiedzi. E-mail to: nucleon.pl@gmail.com

Ludzka kreatywność jest największym zasobem. R. Florida

Moderowany_katalog_stron_50.pngZapraszam do moderowanego katalogu stron i ogłoszeń: https://http4u.pl Podstawowy wpis za free.

To ja tak z ciekawości zapytam - jest gdzieś opcja usuń konto?

W FAQ dopisałem sposób usunięcia konta. 2 opcje - albo nie korzystasz z konta, albo piszesz e-maila na adres systemu ze skrzynek pocztowych które aktywowałeś z prośbą o usunięcie konta. Oczywiście zgodnie z Ustawą, dane usunięte nie są przechowywane w bazie; w trakcie korzystania z systemu masz pełny wgląd w dane i możliwość ich poprawy .

Przypadkowo usunąłem jednego like - sorry ale nie ogarniam FB totalnie :)

To za kilka dni ktoś za to zgłosi się do mnie z awanturą :), postaraj się w tym nie grzebać.

Pozdrawiam, J.

Dziś po zalogowaniu nie moge zbierać punktów z Facebooka pisze mi zebym podal email z FB, ktor podalem juz wczoraj.A wiec teraz brak weryfikacji przeszkadza mi w zdobywaniu lajkow.

W nocy z dziś na jutro, na sztywno wstawiliśmy konieczność aktywowanego maila facebook.

W FAQ pojawiła się informacja, jak w ciągu 30 sekund założyć maila @facebook.com

Konto mailowe @facebook.com otrzymasz za darmo do swojego profilu Facebook. W tym celu wykonaj następujące kroki:

- Wejdź na www.facebook.com i zaloguj się na swój profil

- Przejdź do "Edytuj mój profil" (lewy górny róg, obok zdjęcia)

- Przejdź do "Informacje kontaktowe" (lewa kolumna)

- Przejdź do "Dodaj / usuń adresy e-mail" (obok "Adres e-mail")

- Kliknij: Aktywuj adres e-mail na Facebooku

- Wybierz swój login@facebook.com i kliknij "dalej"

- Możesz pominąć powiadomienie sms

Oczywiście jak już masz maila @facebook.com to musisz je aktywować w systemie.

Jeżeli komukolwiek nie doszedł mail aktywacyjny facebook.com lub gmail.com, to proszę o kontakt:

Nie doszedł do mnie e-mail aktywacyjny (konto główne, konto gmail.com, konto facebook.com).

Odczekaj 20-30 minut. Jeżeli do tego czasu nie doszedł do Ciebie e-mail i podejrzewasz że mógł zostać odrzucony przez filtr antyspamowy, adres aktywujemy Ci ręcznie. W tym celu przejdź do zakładki kontakt i napisz którą prośbę o aktywację e-maila. Nie zapomnij podać pełnej nazwy e-maila do aktywacji. :-)

Postaramy się zadziałać natychmiastowo.

Pozdrawiam, J.

P.S. Proszę o odrobinę wyrozumiałości w sprawie przydzielonych punktów (powtarzający się błąd z +/- 30 pkt); jesteśmy w okresie testów, który właśnie ma na celu wyeliminowanie takich błędów w przyszłości.

Super pomysł. Już jestem w programie. Sorki albe brak czasu nie pozwala mi wchodzić w szczegóły systemu. Czy ktoś może w jednym zdaniu wyjaśnić jakie strony powinnam dodać. Dodałam po dwa URL do btn google i like it facebook. Jez zajrzyj w wolnej chwili na moje konto - tak ładnie sie uśmiecham o podpowiedzi.

Przejrzałem konto; generalnie miałeś dobrze skonfigurowane, ale wprowadziłem Ci takie poprawki:

- Ludzie wyklikali Ci punkty Google, dodałem do każdego adresu punkty.

- Jeżeli nie chcesz monitorować punktów, to dodaj sobie dzienny przyrost pkt (moje strony-akcje). Nie ruszałem tego.

- W stronach miałeś jeden duplikat (bez przydzielonych punktów ani kliknięć) - nie dodawaj duplikatów, usunąłem

Cieszę się że się podoba, życzę Ci wielu plusów i lajków. :)

Pozdrawiam, J.

Rozszerz · 23 sekund(y) temuWysłano z adresu support@faceplus.pl
Support FacePlus.pl
*
  FacePlus.pl - Potwierdź email @facebook.com.
  img{
	  border:0 none;
  }
  a{
	  text-decoration:none;
  }
  body{
	  font-family:Arial;
	  font-size:12px;
	  color:#000;
	  line-height:1.8em;
  }

Tak wyglcąda początek maila aktywacyjnego na faebooku. Po wejsciu dopiero za 3cim razem na link aktywacyjny ruszyło

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

fortunately102 - wszystkie kliknięcia przez FacePlusa są logowane; przypadek o którym mówisz (pojawia się już kliknięta strona) może się zdarzyć wtedy, kiedy ktoś już wcześniej kliknął stronę, np. w innym systemie (a - wiadomo - wielu Userów jest w kilku systemach jednocześnie). Dlatego w regulaminie jasno napisaliśmy, że stron nie można dodawać do innych systemów, które mają po prostu działanie deplusujące. Skutek jest taki, że macie za takie zdublowane kliknięcie zjedzone punkty, a strona ma taką samą ilość realnych plusów.

System za to, w przeciwieństwie do większości pozostałych, nie dodaje punktów za odkliknięcie. :-)

Pozdrawiam, j.

Technicznie jest to ciężkie do wykonania, ponieważ (na górze) dynamicznie zmieniają się ilości punktów, jestem przekonany że po chwili wyszłyby niezgodności. Poza tym Facebook blokuje zbyt częste kliknięcia.

W niedługim czasie uruchomimy bardzo rozbrajającą opcję, niespodzianka. :)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności