Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przeklasa - jeżeli wchodzisz na stronę internetową (jakąkolwiek) i ładuje Ci się kod strony oraz kod plusa umieszczonego gdzieś na stronie, to naturalne zachowanie jest takie, że pooglądasz sobie stronę, poruszasz myszką, coś tam przeczytasz, a dopiero jak Ci się spodoba, to poszukasz buttona z plusikiem i klikniesz. Nie jesteś mnie - ani, myślę nikogo z tutaj zgromadzonych - w stanie przekonać, że naturalnym zachowaniem, jest kliknięcie w Plusa po 0.2 sekundy od załadowania strony, w szczególności zaraz po zalogowaniu na konto :-). Po to są te odstępy - dotyczy to także pierwszego. Musi być odstęp czasowy nie tyle pomiędzy losowaniem plusów (bo to jest już najmniej ważne w tym rozważaniu), ale pomiędzy wyświetleniem buttona (tu: zasłoniętego) a jego kliknięciem. Ten odstęp jest tutaj naprawdę potrzebny, zarówno przy kliknięciu dziesiątym, setnim, jak i pierwszym.

Pozdrawiam, J.

No i wyszło szydło z worka, Wy po prostu za dużo tego mleka w pracy pijecie.

Tak jak już kilka osób przede mną pisało, wyczyściło 'wizualnie' (na liczniku) wszystkie plusy od ostatniego czyszczenia, na stronach które były już w systemie prędzej, nawet na podstronach które w ciągu tygodnia zyskały 2-3 plusiki - nie jest to więc 'bonus dla nowych stron którym przybyło dużo plusów'. Znaczy to że albo strony lub nasze konta G są na świeczniku, albo przeoczyliście jakieś zabezpieczenie wujka Google.

Fajna strona o capoeira

@kob22 - Wczoraj liczba osób klikających plus/like to ok. 350/250. Lojalność 7-dniowa c.a. 2x wyższa. Codziennie dochodzi 30-90 nowych Użytkowników. Zwróć uwagę, że nie jest to SWL, tutaj nie jest ważne ile było osób "wczoraj", ważne jest zechce być "jutro". Jutro będzie kolejny mailing. ;-)

Pozdrawiam, J.

Od 24 do dzisiaj wykorzystałem 520 punktów, czyli 52 kliki :D Średnio lekko ponad 10 dziennie przybywa. Trochę wolne to tempo :D

(L)

Co zrobić aby otrzymać konto Loyal?

Musisz równocześnie spełnić 3 warunki:

Warunek Aktywności. W ciągu ostatnich 30 dni, musisz aktywny w klikaniu co najmniej 15 dni.

Warunek Zaangażowania. Z Twojego ID w Programie Partnerskim w ciągu ostatnich 30 dni, powinno wejść 3 osoby z 3 różnych adresów IP. Nie ma znaczenia, czy się zarejestrują w systemie, choć klikając, dadzą Ci dodatkowe punkty.

Warunek Uczciwości. Nie możesz korzystać z innych systemów wymiany kliknięć (aby nie było u nas odkliknięć), odklikiwać +1 i lubię to, dodawać stron sprzecznych z regulaminem. Jeżeli Cię na tym złapiemy, zostanie nałożona blokada na konto Loyal na 14 dni.

Zawsze możesz sprawdzić stan swoich trzech warunków Konta Loyal, korzystając z zakładki "Moje Konto", którą właśnie przeglądasz.

za https://www.faceplus.pl/?a=moje_konto

Ilość kliknięć w poszczególnych dniach

Data Kliknięć Data Kliknięć Data Kliknięć

2011-09-28 brak 2011-09-27 brak 2011-09-26 brak

2011-09-25 brak 2011-09-24 brak 2011-09-23 brak

2011-09-22 brak 2011-09-21 brak 2011-09-20 brak

2011-09-19 brak 2011-09-18 brak 2011-09-17 brak

2011-09-16 brak 2011-09-15 brak 2011-09-14 brak

2011-09-13 brak 2011-09-12 brak 2011-09-11 brak

2011-09-10 brak 2011-09-09 brak 2011-09-08 brak

2011-09-07 brak 2011-09-06 brak 2011-09-05 brak

2011-09-04 brak 2011-09-03 brak 2011-09-02 brak

2011-09-01 brak 2011-08-31 brak 2011-08-30 brak

Warunek Aktywności nie jest spełniony! By go spełnić, musisz w ciągu 30 dni klikać co najmniej 15 dni!

Kurde , a codziennie klikam :) I już mam dawno 3 wejścia tylko mi klików brakuje do loyal :/

Dlaczego po kliknięciu "Lubię to!" jedne strony wchodzą bez problemu a w przypadku innych pokazuje się coś takiego:

111ffl.jpg

i po kliknięciu w to "Potwierdź" otiwera sie nowe okienko i pokazuje o jaką stronę chodzi i wtedy znowu trzeba kliknąć "Lubię to".

Poza tym może co trzeci link to link świeży a w 2/3 muszę klikać "Pomiń", bo już te strony polubiłam wcześniej.

Nadal mi się te strony nie doliczają do "Limit kliknięć dziennie: 14 / 100".

Takie zabezpieczenie facebooka, chcą wiedzieć czy 'lubisiujesz' świadomie. Kiedyś na niektórych stronach był skrypt który zmieniał przycisk lubię na warstwę - jeśli ktoś był zalogowany na fejsa i wszedł na taką stronę, klikając gdziekolwiek stawał się nieświadomie fanem danej strony.

Fajna strona o capoeira

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności