Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
... jak długo trzeba czekać na aktywacje emaila w facebooku bo u mnie od 3 dni nic się nie dzieje...

Ja już w końcu dostałem. Czekałem chyba z 3 tygodnie.. Cierpliwości ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Coś zle nalicza kliknięcia, mam na sowim koncie w zakładce https://www.faceplus.pl/?a=moje_konto :

2011-09-29 brak

A w rzeczywistości wyklikałem dzienny limit na Lajki i Plusy... :)

Z 28 września też mam wpisane:

2011-09-28 3

a w rzeczywistości został wykorzystany dzienny limit na kliknięcia.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A jak to jest z linkami do polubienia. Czy nie jest tak że jakiś cwaniaczek ma po kilka kont na FacePlus i ma te same linki do polubienia i wtedy skrypt który ma za zadanie nie pokazywać nam już klikniętych lubisiów błędnie oznacza link tego "niby" nowego użytkownika za nowy, jeszcze nie klikany? To jest wnerwiające.

Nie planujecie zangielszczyć FacePlusa aby wejść na rynek światowy? To by zdywersyfikowało te lubisie i było by więcej osób :D

... jak długo trzeba czekać na aktywacje emaila w facebooku bo u mnie od 3 dni nic się nie dzieje...

Ja już w końcu dostałem. Czekałem chyba z 3 tygodnie.. Cierpliwości B)

Wow a dlaczego aż tak długo? czym to jest spowodowane? :D

Tanie strony WWW na Tania Strona :faja:

Kurde, nie mam czasu wertować tych 35 stron wątku, ale jaki sens ma ten serwis, skoro Google doskonale potrafi rozpoznawać lewe kliknięcia? Wczoraj dostałem kilka plusów a dziś mam już wyzerowane. Prosiłbym o jakieś w miarę szybkie i sensowne wytłumaczenie.

Jeżeli myślicie ,że Google nie zabezpieczyło się bardzo dobrze przed sztucznymi klikami to jesteście w błędzie. Zwłaszcza jeżeli to ma być w niedalekiej przyszłości jednym z setek czynników rankingowych.

Takie serwisy klikające są też prawdopodobnie bieżąco monitorowane przez inżynierów aby jeszcze lepiej zabezpieczyć się przed takim klikaniem. Dobrze wiedzieli ,że takie serwisy wyrosną jak grzyby po deszczu.

W każdym razie chylę czoła przed Jeżem, że chce mu się kombinować i próbować symulować "naturalność" ale to zadanie może przewyższać zdolności programistów, którzy tak na prawdę będą tylko szukać po omacku nie mając do końca zielonego pojęcia jakie dane wykorzystuje Googiel.

Jeżu napisał :

Przypominam, że de facto nikt na 100% nie wie jak działają plusy i co oznacza liczba w chmurce, nie istnieje żadna dokumentacja techniczna (nie licząc tej "ogólnikowej" pisanej językiem literackim a nie w języku funkcji).
więc nie ma co panikować.

U mnie także,co kilka dni widać spadki plusów ( 1 plus dziennie na strone głowną ).

Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych

@Jeżu chyba już czas na plan awaryjny, więc krótkie pytanie: robicie (lub zamierzacie zrobić) coś w kierunku "nieznikania" plusów?

Podejrzewam że wielu ludziom bardziej by się podobało kilka nawet pewnych (i na stałe) plusów dziennie niż pięćdziesiąt które znikają. Wiem że w webmaster tools ciągle je widać, ale wielu ludzi plusuje żeby mieć te plusy na liczniku, to podnosi wiarygodność strony w oczach jej użytkowników.

Fajna strona o capoeira

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności