Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam pytania techniczne, do Użytkowników którzy zgłaszali problemy z niepokazywaniem się wejść w rejestrze wejść z PP.

- Czy wejście było z tego samego komputera (ip, cookies, sesja) z którego logowano się do FacePlusa?

- Czy kod "?pd=....." był dokładnie wklejony, nie zawierał spacji na końcu?

- Czy odczekaliście 24 godziny do przeliczenia wejść?

Pozdrawiam, J.

- z zupełnie innego komputera,od innego dostawcy internetu

- tak (bawie się programami affilliate,więc zawsze sprawdzam kod/referal link)

- ponad 24 godziny i wciąz brak wejscia

Nie mam pretensji.

Program Loyal jest tylko dodatkiem.

Chciałem tylko potwierdzić,że mam ten sam problem.

Pozdrawiam

Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych

Też mam wrażenie że z IP jest zliczane coś nieprawidłowo. Wczoraj było wejście z innego IP, a go w ogóle nie widać na liście. -- EDIT-- - jednak mi właśnie zliczyło i zmieniło konto na Loyal

Mam za to wrażenie, że coś z klikaniem lubię to jest nie tak - klikam, widzę że się zmieniło na obrazku ilość + 1, ale w systemie pozostaje ta sama liczba w limicie kliknięć 0/100 i nie pokazuje się w okienku kolejny przycisk do klikania - okienko jest białe. Sprawdźcie to proszę, bo wygląda jakby nie działało.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Miło mi potwierdzić, że 2 osoby promowane na Facebooku FacePlusem, zostały Posłami, a co najmniej jeden Użytkownik systemu został asystentem w biurze poselskim. :-)

Użytkowników jest już ponad 2000! :-)

Pozdrawiam, J.

P.S. Spróbujemy dzisiaj wystartować z FacePlus Mini - czyli klikania ciągłego; trwają ostatnie testy przed uruchomieniem.

@Przeklasa - przeciążenie serwera; na szczęście w tym wypadku, możemy bezproblemowo serwer zmienić. :-)

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale FacePlus jest na 472 miejscu w Polsce (Alexa) - a przecież niby to młodziuteńki i niszowy projekt. Odsłon jest zanotowanych tak "mało", ponieważ mamy ajaxa (stąd nie przeładowujemy całej strony co kliknięcie). Tylko i wyłącznie dlatego żyjemy, że system jest ładnie ajaxowo zoptymalizowany. :-)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności