Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

niszowy projekt.

Co za skromność.... jesteście najlepsi :o

A tak na marginesie...

Aplikacje AJAX inaczej korzystają z zasobów sieciowych. Zamiast rzadkich żądań, wymagających niekiedy przesłania kilkuset kilobajtów, mamy znacznie więcej zapytań i krótkich odpowiedzi. Częstsze transmisje paczek danych mogą spowodować wzrost obciążenia serwerów i sieci. Programiści powinni zdawać sobie sprawę z tego, jak ich aplikacja wpłynie na ruch w sieci tj. ile żądań wygeneruje w określonym czasie i ile danych zostanie przesłanych.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nowe inne banery reklamowe w jednostkach 300x250, 336x280 lub innych większych niestarowanych wielkości??

Oj, wiesz co, chcieliśmy zamknąć formaty bannerów na jakiejś ilości (jak dorabiamy nowe, to po prostu robimy wszystkie ilości, bez potrzeby dorabiania innych) i ta ilość która jest obecnie dostępna, po prostu IMO jest wystarczająca. Jak Ci zrobię 300x250 i 336x280, to zaraz się odezwie ktoś kto sobie zażyczy 275x165, albo 123x456. Te formaty 300x250 i 336x280 są jakoś specjalnie popularne?

Przeklasa - thx.

Pozdrawiam, J.

nowe inne banery reklamowe w jednostkach 300x250, 336x280 lub innych większych niestarowanych wielkości??

Oj, wiesz co, chcieliśmy zamknąć formaty bannerów na jakiejś ilości (jak dorabiamy nowe, to po prostu robimy wszystkie ilości, bez potrzeby dorabiania innych) i ta ilość która jest obecnie dostępna, po prostu IMO jest wystarczająca. Jak Ci zrobię 300x250 i 336x280, to zaraz się odezwie ktoś kto sobie zażyczy 275x165, albo 123x456. Te formaty 300x250 i 336x280 są jakoś specjalnie popularne?

Przeklasa - thx.

Pozdrawiam, J.

Formaty jakie podałem to najpopularniejsze (mające najlepszą konwersje) jednostki reklam poza 728x90 ( 750x100) i 160x600. natomiast 468x60 ma najgorsze konwersje jako relikt przeszłości . Nie wierzycie zapytajcie wuja Google :o...... choć akurat myślałem , że Jeż świetnie o tym wie ;)

Tanie strony WWW na Tania Strona :faja:

Nikt mi nie odpisał co z lubię to jest nie tak. Jakieś 80% kliknięć klikam i nic nie jest zliczane, nie ma przeładowania, jest białe tłe a coś czuję że u mnie na koncie jest likowane, a punktów z tego żadnych nie mam

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

@websign - nie mogę namierzyć Twojego konta; czy możliwe jest że zdobyłeś korzystając z jednego konta b. dużo punktów (pow. 5000), jednocześnie zaznaczając mało zainteresowań? Czy odświeżałeś stronę (f5) by sprawdzić ilość pkt.? Czy może być tak, że czyściłeś cookies?

Pozdrawiam, J.

Z dozą ogromnej radości informujemy Was, iż uporaliśmy się z drobnym bugiem przy klikaniu w "Lubię to". Zatem, koniec problemów z niezaliczonymi kliknięciami, wszystko już działa jak powinno. Okazało się, iż problem tkwił w jednym fragmencie kodu, który jakimś cudem przetrwał niezmieniony od pierwszych dni prac nad portalem.

Dodatkowo, od teraz udostępniliśmy FacePlus Mini, o którym może więcej napisze jeż. Info na ten temat znajduje się również w FAQ na samym dole.

Enjoy :)

Wkrótce więcej zmian, w tym lekki rebuild szablonu (ten weekend).

Z moich ostatnich obserwacji wynika, że wartość systemu odnośnie google plus 1 jest całkowicie nieskuteczna, lepiej zebrać się w kilka osób i poklikać sobie na wzajem plusiki . Ale to jest tylko moje zdanie, każdy może mieć swoje.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności