Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

@RiT - zobacz w Webmaster Tools na liczbę plusów, zobaczysz że nic się nie usuwa. :-)

To powiedz mi czym różnią się te plusy w takim razie? Gdy sam kliknąłem na G+1 na moim serwisie, to plusik wisi do tego czasu, plusy dodane przez FacePlusa znikają następnego dnia. Nie rozumiem tego do końca.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przez ostatnie 4 dni co ludzie poklikają plusy na moją stronę to na następny dzień odklikują. Bo jak można to nazwać, że ilość plusów spada ciągle do tej samej liczby.

A dziennie dałem maksymalnie 3-4 plusy na moją stronę aby zobaczyć czy może mała ilość pomoże. A tu nic

Tym samym, czym różnią się linki przychodzące wg. Webmaster Tools od komendy link: w google.com.

No dobra, to jak wyjaśnić to, że plusy, które został dodane naturalnie, utrzymują się bez problemu na chmurce, ale te z Faceplusa uciekają moment?

No dobra, zobaczymy z czasem ;) Na dniach sprawdzę jak z tymi "naturalnymi" plusami.

Powiedz mi jeszcze tylko jak uruchomić tego FP Mini, bo będąc zalogowanym, nie wiedzę takiej możliwości =)

Wyloguj się, na stronie głównej https://www.faceplus.pl/ jest ikonka "FacePlus Mini" i krótka instrukcja. Przeciągnij ikonę na pasek zakładek. Teraz jak co rano zaczynasz surfować, nie zapomnij włączyć Mini i klikać w tle. Mini przypomni Ci o sobie wybranym przez Ciebie dźwiękiem i/lub wyskoczy "na wierzch" gdy już licznik dojdzie do końca.

Limit ilości kliknięć dla FacePlus Mini jest dwukrotnie większy - jest to bonus dla Was, za bardziej wartościowe kliknięcia, z odstępami powyżej minuty (Mini wymaga losowego odstępu, ok. 120-180 sekund).

Prawda że słodkie? :-)

Pozdrawiam, J.

Edit: Poprawka: Ilość sekund Mini.

Po przeklikaniu limitów dla mini (czyli połowy wszystkich limitów), zaczną Ci schodzić. Limit jest wspólny do klasycznego klikania (serii) i mini, czyli:

Limit całkowity = Limit klasyczny + Limit mini

Jeżeli klikasz klasycznie, to schodzi Ci limit klasyczny (do zera) i z poziomu klikania klasycznego już nie zużyjesz limitu Mini.

Jeżeli klikasz przez mini, to limity schodzą równomiernie. Dlatego właśnie przez pierwszą połowę kliknięć, nie zmniejsza się ich ilość.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności