Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ehh obiecane były gwarantowane kliki - wchodzę na plusy klikam 2 razy i koniec kolejki. Tak juz będzie zawsze?

Nie jestem w stanie na tym pracowac pomomo opłaconego konta ACTIV, co mi daje ta opłata? Z mojego punktu widzenia NIC. To że wystawie sobie więcej niż jedno zadanie? A z czego zapłace jak klikanie nie działa???

Jeż, faceplusa Ci mało, lombard otwierasz?:)
Ejj, przecież mówiłem że bez weksli i bez odsetek. :-)
P.S. Ile obecnie oczekuje się na odpowiedź z supportu? Mam problem z proxy w php i brak mi już pomysłów:(
Z reguły do pierwszego zalogowania Pracownika odpowiedzialnego za tą część kodu o którą pytasz. Jeżeli pytasz o coś oczywistego, to chwilę. Jeżeli coś nie cierpi zwłoki, to uderzaj do mnie na gg: 2670609, lub telefon podany w pierwszym poście (proszę nie w środku nocy).

Pozdrawiam, J.

Tak nowy wygląd miał być dziś ale chyba przestane dawać jakiekolwiek terminy i zacznę stosować soonTM albo "when it's done", bo po prostu odbugowanie i dopracowanie nowej wersji tak jak to możliwe zajmie nam jeszcze hmm, dziś i jutro. Czyli premiera wypadałaby w piątek :) ale tak pod wieczór.

Co lepsze:

1. wydać coś naprawdę zajebistego, dopracowanego, przyjemnego (a nawet baaaaardziej przyjemniejszego od tego co teraz) co przyćmi poprzednią wersję i przekładać datę premiery

- czy -

2. udostępnić już teraz i nie nagle zaczną się problemy z punktami, które aby odkręcić musielibyśmy wyłączyć faceplusa i dokonywać wszelakich punktowych przeliczeń wszerz i wzdłuż bazy danych (ok niby są backupy ale nie zawsze to się sprawdza)?

Sądzę, że każdy bez wahania wybierze nr.1.

Ale oficjalnie: będzie kiedy skończymy.

Do tego czasu pozostaje zacisnąć zęby na obecnej wersji na której de facto idzie bardzo dobrze, wczoraj o mało nie osiągnęliście 20 tys kliknięć Lubię bez naszych stron ;) A to dowód na to, że mimo niedoboru przydzielonych punktów do stron (bo stron nie brakuje, ich jest tysiące każdego dnia promowanych) vs potrzeby klikających, system jest stabilny.

Czegoś tu nie rozumiem, klikam w buttony Lubię to na F+ i...

7 / 100

(ilość kliknięć/limit dzienny)

Pozostało 40 kliknięć (szacunkowo).

A pokazuje koniec kolejki. Coś chyba jest nie tak...

a z punktami PLUS jeszcze większe hocki klocki. Nie kliknąłem ani razu dziś, pokazuje, że jest 40 linków jeszcze, a pokazuje od razu "KONIEC KOLEJKI"

Czegoś tu nie rozumiem, klikam w buttony Lubię to na F+ i...

7 / 100

(ilość kliknięć/limit dzienny)

Pozostało 40 kliknięć (szacunkowo).

A pokazuje koniec kolejki. Coś chyba jest nie tak...

a z punktami PLUS jeszcze większe hocki klocki. Nie kliknąłem ani razu dziś, pokazuje, że jest 40 linków jeszcze, a pokazuje od razu "KONIEC KOLEJKI"

To działa tak: nawet gdy masz x-stron w "Pozostało 40 kliknięć (szacunkowo).", to może być tak, że już ktoś w nie kliknął w ostatnich 5 minutach więc są niedostępne już, ale widzisz je na liczniku bo wylosowane Ci zostały (i innym) trochę wcześniej. Dlatego tam jest "szacunkowo". Niestety jeszcze nie wypychamy na bieżąco pozostałych stron do kliknięcia, chcemy w przyszłości.

Chyba napiszę wyjaśnienie tych podstronach.

Wszystko wynika z tego, że za dużo osób chce zbierać punkty vs przydzielane punkty stronom :) Gdyby tak dać limit kliknięć 5 lub 10, wszystko by się ułożyło. Po prostu poczekajcie na nową wersję i powrót naszych stron ;)

To działa tak: nawet gdy masz x-stron w "Pozostało 40 kliknięć (szacunkowo).", to może być tak, że już ktoś w nie kliknął w ostatnich 5 minutach więc są niedostępne już, ale widzisz je na liczniku bo wylosowane Ci zostały (i innym) trochę wcześniej.

Gdyby tak było to po odświeżeniu strony byłaby mniejsza wartość liczby kliknięć, które pozostały a jest zazwyczaj taka sama a czasami nawet większa bo w międzyczasie ktoś dodał nową stronę do klikania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności