Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jednocześnie proszę aby osoba która spamuje nieswoimi brazylijsko-wenezuelskimi profilami dała sobie spokój, to nie przejdzie. Każdy taki profil wyleci w bieżącej moderacji, a dodatkowo po zmoderowaniu przez Użytkowników punkty wylecą z regresem.

Na prawdę, nie chcę rozdawać banów na konta.

Pozdrawiam, J.

ja mam tylko pytanie, bo spać mi to nie pozwala :) będzie można robić komentarze do każdej plusowanej/lajkowanej strony ? coś w formie notatki ?

+ czy ew. będzie podział linków na katalogi ?

bo jak to będzie to pokolorujecie mój świat dosłownie 32 bitową paletą kolorów ;)

pozdrawiam

Apo

ja mam tylko pytanie, bo spać mi to nie pozwala :) będzie można robić komentarze do każdej plusowanej/lajkowanej strony ? coś w formie notatki ?

+ czy ew. będzie podział linków na katalogi ?

bo jak to będzie to pokolorujecie mój świat dosłownie 32 bitową paletą kolorów ;)

pozdrawiam

Apo

Notki do stron jakie dodałeś do systemu - tak na 100% - każda strona własną notkę będzie mogła mieć (tudzież nazwijmy to opisem) (o ile o to chodzi)

Katalogowanie stron - nie jestem pewny, możliwe, że tak. Możliwe, że na zwykłym drag&drop dla ułatwienia, się okaże, będzie naprawdę duuuuużo zmian i dodatków w nowym szablonie.

Ponieważ wystawiając zadanie, gwarantujesz Użytkownikom którzy je wykonują, że nie zmienisz reguł gry w jej trakcie - czyli np. nie zmniejszysz nagrody.

Wszystko co można zrobić, to usunąć zadanie (pamiętając o zobowiązaniu względem Użytkowników którzy je już wykonali) i wystawić nowe zadanie na innych warunkach.

Pozdrawiam, J.

Z nowego konta facebook mam możliwość wykonania dziennie tylko po 20-30 kliknięć. System się zapchał czy co?

Nie nie zapchał, inaczej bym to ujął ;) Obecnie sytuacja wygląda tak: ilość osób chcących zbierać punkty * ich limit kliknięć > ilość punktów przydzielanych stronom.

W zasadzie każdego dnia wyklikujecie przydzielany punkty w 100%. Czyli, weźmy pod uwagę ilość aktywnych użytkowników * ich limity, jest to znaaacznie więcej (dziesiątki razy więcej) niż te 10-20k kliknięć Lubie (weekendy pomijamy, nie są istotne, równie dobrze w weekend może być 0 kliknięć, w końcu to weekend) jakie oddawane są dziennie. Trudno jest tu mówić o zapchaniu systemu, gdyż to użytkownicy decydują ile rozsądnie przydzielać punktów każdego dnia do ich stron. Niektórym ich brakuje i nie kupią od systemu/na giełdzie punktów, w pełni to rozumiemy. Nowa wersja jest cały czas tworzona, nie chcę rzucać terminu, radzimy poczekać. Wraz z nią wejdzie mnóstwo zmian oraz wrócą nasze strony do klikania. Kto będzie potrzebował wyklikać dzienny limit aby promować strony, a nie zamierza kupować punktów czy to od systemu czy to od innych użytkowników, to wyklika sobie ten pełny dzienny limit bez żadnych problemów ;)

Zawsze podziwiałem chęć zakładania 4-postowych kont tylko po to, żeby podzielić się ze światem czterema złośliwościami. :-)

Pozdrawiam, J.

Zabardzo nie kumam. Można jaśniej. Wyraziłem tylko swoją opinię bo chyba w tym celu jest forum. A wracając do tych postowych kont to mowa o tych co wychwalają tak faceplusa ? Mam cytować ?

Prins

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności