Skocz do zawartości

Dziwny przypadek

kadziu1

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Zdarzyło wam się kiedyś żeby nowa stronka (1-2 tygodniowa) dobrze się wypozycjonowała dla frazy kluczowej a potem google ją wcięło??i nie chodzi mi o FSB, podejrzewam że to też nie filtr bo w ogóle w pierwszej 500tce strony nie ma a w google.com jest w pierwszej setce. Zdarzyło wam się coś takiego??Myślicie że google może coś czasem testować i domena wsiąka??zaindeksowana jest ale pozycji brak.

Pozdrawiam

Wedlug pewnej teorii Google zrzuca nowy serwis w dol by zobaczyc jaki bedzie przyrost linkow.

BTW Wszyscy na tym forum pisza o zawirowaniach. Pozycjonowalem kilkadziesiat stron i nigdy sie z tym nie spotkalem. Spotkalem sie za to z miesiecznym opoznieniem reakcji na pozycjonowanie.

Zdarzyło wam się kiedyś żeby nowa stronka (1-2 tygodniowa) dobrze się wypozycjonowała dla frazy kluczowej a potem google ją wcięło??i

To jest standard. Zawsze tak miałem jak 301 nie uderzałem. Poczekaj ze trzy miesiące i wrócisz jak będziesz linkował.

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności