Skocz do zawartości

hosting seo do 10 domen ( ip )

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
glindzisz żeby poglindzic, jak dużo ludzi tutaj.. :D

Ty 'glindzisz' bo bronisz swego i reklamujesz.

Ja 'glindze' bo nie działa jak trzeba. Wydaję RZETELNĄ opinie o działaniu hostingu jaki reklamujesz. Skoro on ma właśnie tak działać, to chyba nie masz nic przeciwko, że o tym piszę. Nie ma co tego ukrywać.

Sprawa już nieaktualna. Śmieci tam zostaną, a co lepsze zabieram.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario1973: ta, "reklamuje", tak samo jak jupe, hostinghouse i lokoza. opiewam przez to w luksusy..

@Arkadiusz: zaczyna sie ten hostil zachęcająco:

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at hostil.pl.

Jeśli to twoje mario1973 to naprawdę szacun :D.

pozdrowienia.

googlerulz.

Jeśli to twoje mario1973 to naprawdę szacun :D.

Tak, właśnie to miałem na myśli.

Ale nic - sprawa wyjaśniona jak pisałem. Już wiem jaka jest specyfika hostingów seo.

Mój wielki błąd - bardzo przepraszam. Po prostu nie wiedziałem, że hosting seo to niepełnowartościowy hosting.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A nie lepiej przeszperać np https://www.webhostingtalk.com/ i poszukać tanich ofert z kuponami zniżkowymi na normalne hostingi? Bedzie moze troszkę drożnej, ale będzie działać a i sąsiedztwo to nie jakieś spamy - no przynajmniej nie w większości :)

mario ,

hosting seo to nie jest niepełnowartościowy hosting, ale utrzymać na nim uptime 99,99% jest po prostu niemożliwe,

pomimo że tak powiem dużo większej niż rok temu wiedzy klientów seo na temat tego co można trzymać i na jakim hoście, to jednak zdarzają się

jeszcze tacy co jednak uważają że konto za 30 zł. rocznie uciągnie 100 wp.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

jeszcze tacy co jednak uważają że konto za 30 zł. rocznie uciągnie 100 wp.

No właśnie - od tego jest Admin, żeby na to nie pozwolić. Przydzielić jakiś limit obciążenia itp, żeby reszta klientów nie cierpiała przez jakiś przeciążających baranów.

Zrozumiałem już w czym jest rzecz - krótko mówiąc , żeby wyjść na swoje trzeba zrobić overoveroverselling......

Sądzę, że warto o tym wspominać podczas sprzedaży kont seo - że są znacznie niższej jakości niż normalne konta.

Do tej pory dla mnie konto seo w dobrej firmie było zwykłym kontem hostingowym z wieloma IP. I w tym rozumowaniu był wielki błąd. Zupełnie przypadkowo się o tym przekonałem próbując zrobić coś w miarę normalnego ;) na hostingu seo....

M

Sądzę, że warto o tym wspominać podczas sprzedaży kont seo - że są znacznie niższej jakości niż normalne konta.

to chyba nie trzeba być szczególnie mądrym, żeby to wiedzieć ;).. zwłaszcza jak zwykłe konto w firmie typu hekko kosztuje po 100-200 zł, a seo są często tańsze i dają do tego kilkanaście IP.

jeśli konta seo to automatycznie równa się zagraniczna serwerownia, bo zadna polska nie daje dobrego wyboru ip, a taże równa się to poinstalowanym seokatalogom, publikerom, wodpressom MU i inne rzeczom w ilościach hurtowych... przecież nikt na tym sie postawi ważnego serwisu..

pozdrowienia.

googlerulz.

to chyba nie trzeba być szczególnie mądrym, żeby to wiedzieć

I tak, bez żadnych granic overseling stosować i nad nim nie panować ? Dlaczego poruszyłem temat ? Dosłownie kilkanaście razy jednego dnia i drugiego o różnych porach wszedłem ręcznie na stronę na takim hostingu i 50% to był timeout....... Sądzę, że jakieś granice powinny być.

wiem, wiem, miałem pecha akurat , ze to mi się przytrafiło...... rozwiązałem problem - zabrałem co było interesujące, na resztę tego co tam mam nie zaglądam - robot jakoś tam zawsze trafi .......

Dziwi mnie tylko Twoja zażarta dyskusja 'miz' ze mną jak z wrogiem nr 1. Skoro nie sprzedajesz, a jesteś klientem, to nie zależy Ci na jak najlepszej usłudze ? Na usłudze działającej chociaż w granicach rozsądku ? Akceptujesz tak wysoki stopień nie działania ? Do jakiej granicy będziesz zadowolony ? Do niezawodności 50% ? Utwierdzasz tylko sprzedawców, że mogą oferować byle g.... i obrońcy ich zawsze się znajdą i wszyscy będą się cieszyć.

M

Dziwi mnie tylko Twoja zażarta dyskusja 'miz' ze mną jak z wrogiem nr 1.

zażarta? to ty chyba dawno zażartości nie widziałeś ;).

Skoro nie sprzedajesz, a jesteś klientem, to nie zależy Ci na jak najlepszej usłudze ? Na usłudze działającej chociaż w granicach rozsądku ? Akceptujesz tak wysoki stopień nie działania ? Do jakiej granicy będziesz zadowolony ? Do niezawodności 50% ? Utwierdzasz tylko sprzedawców, że mogą oferować byle g.... i obrońcy ich zawsze się znajdą i wszyscy będą się cieszyć.

jestem po prostu tym typem klienta co nie domaga się kupując w biedronce albo lidlu własnego konsultanta do spraw zakupów :D. chce dobrą usługę to kupuje normalne konto, vpsa, albo dedyka. chce konto na zapleczowe śmieci to kupuje konto seo. ty tego jeszcze do wczoraj nie rozumiałes i jeszcze się z tym obnosisz.

ps. w twoim hostingu nie idzie nawet zalozyc konta, skrypt sie po 2 minutach wywala ;).

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności