Skocz do zawartości

Ile unikalnych userów na miesiąc by zacząć zarabiać?

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Wiem, że nie można podać takich zakresów, bo to tylko będzie teoria i często jest tak, a często inaczej. Ciekaw jednak jestem Waszych doświadczeń... Ile unikalnych userów na miesiąc by zacząć zarabiać w Google? 30,000? 50,000? Czy może 15,000 lub 20, 000 wystarczy? Mówię o Google, bo wiadomo, że nieraz wystarczy 300, jeśli ktoś chce dać reklamę na Twoją stronę.

Dzięki śliczne i pozdrawiam Was wszystkich!

Wszystko zalezy od tematyki. Mam strone co ma 60 000 UU/mc i wpada mi tylko 50 euro. Mam inna strone, co mam tylko 15 000 UU i wpada mi z niej ok. 200 euro. Aha, zeby nie bylo jeszcze watpliwosci to ta pierwsza strona ma w dodatku 8 razy wiecej kilkniec w reklamy niz ta druga. No ale wlasnie tak sie zarabia w branzy rozrywkowej...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

kasa nei leży na ulicy to raz

dwa trzeba sobie uświadomić koszta dojscia do 300 jerwo na miech

więc licząc np 300-250 daje 50 jerwo na czysto.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dokładnie jak pisze zgred. Ruch się zwiększa rośnie zarobek, ale dojdziesz do etapu że musisz kupić dedyka bo na shared już nie uciągnie, masz dedyka musisz płacić adminowi do tego pozycjonowanie, aktualizacja i rozbudowa serwisu i nie ma powiedzmy 2000 PLN... Przyjdą zawirowania w Google to jeszcze będziesz w plecy z dnia na dzień.

Będziesz cały zarobek wsadzał do kieszeni albo przepijał... za parę miesięcy wylecisz z interesu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności