Nomadowy Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Tak - zamknięty katalog. Dodanie tylko po zaplaceniu lub po dodaniu kodu Prezydencki, Darmowy Katalog Stron, Tania drukarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOstuff Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dopisałem sobie to do listy i też się zrobi. Będzie można w panelu włączać i wyłączać taką opcję tylko płatnych wpisów/na kody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
othbaal Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Katalog wygląda nieźle, skuszę się chyba na kilka kopii. Zobaczymy jak to działa Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barrackin Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zapłaciłem kilka dni temu i wciąż nie otrzymałem plików... artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A ja pytałem o aktualizację z naprawionymi gafami, których być nie powinno po wypuszczeniu skryptu do sprzedaży. Do dziś cisza. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Barrackin napisał(a): Zapłaciłem kilka dni temu i wciąż nie otrzymałem plików... To akurat normalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Również zapłaciłem kilkanaście dni temu na mBank i nie dostałem skryptu do tej pory. Pisałem też post w tym temacie na ten temat ale gdzieś zniknął .... Hmmmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOstuff Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam, przepraszam za opóźnienie, miałem wysłać już we wtorek, ale niestety tak wypadło, że nie mogłem - długi weekend i nie miałem po prostu kiedy za co najmocniej przepraszam, a w ramach tego osoby, które musiały czekać daje 30% zniżki na zakup następnych licencji na ten jak i inne moje skrypty. Jeszcze ku przypomnieniu, od 1 listopada ceny licencji wyglądają następująco: 1 licencja CATKATALOG + 1 licencja CATPRESELL - 40zł netto/49,2 brutto 5 licencji CATKATALOG + 5 licencji CATPRESELL - 160zł netto/196,8 brutto 10 licencji CATKATALOG + 10 licencji CATPRESELL - 310zł netto/381,3 brutto 20 licencji CATKATALOG + 20 licencji CATPRESELL + Panel centralny do obu skryptów - 500zł netto/ 615 brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin4d Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. Czy ktoś wie o co chodzi i może pomóc? Pomimo problemów udało mi sie wszystko zainstalować i dodać wpis Niestety na gownej wyskakuje coś takiego: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/wpisy_start.php on line 34 Brak wpisów w tej kategori. Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/wpisy_start.php on line 36 Nie wiem o o kaman? Czy to problem skryptu czy bazy danych? Adres katalogu: https://katalog.adea-finanse.pl Hosting: hekko.pl Serwer: EasyPack OK. Już naprawiłem. Wystrczyło uzupełnić w panelu admina liczbe wpisów na głównej i jest wporzo. Mam inne pytanie kiedy bedzie aktualizacja i czy da sie zroboc złożoną listę kategorii. Bo na razie jest możliwośc dodawania pojedyńczych kategorii. Chodzi mi o dodanie podkategorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOstuff Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witaj, pisałem Ci na emaila w sprawie problemu przecież. Co do aktualizacji, to jak pisałem - w połowie listopada - wtedy również będzie opcja ddawania kategorii/podkategorii w szybki sposób np. z pliku .txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomadowy Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No to czekam na skrypt katalogu i na ten drugi skrypt Prezydencki, Darmowy Katalog Stron, Tania drukarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomadowy Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No dobra - muszę powiedzieć otwarcie, że jestem wkurwiony. 2, 3, 4 listopada to 3 dni na wysłanie skryptu. Poza przeprosinami na forum nic - nie dostałem ani katalogu ani innego skryptu. Oba skrypty zostały opłacone. Wysyłałem pytania kiedy dostanę, uprzedzałem, że w przyszłym tygodniu będę miał kłopoty z czasem i że zależy mi na tym tygodniu - żadnej odpowiedzi. Prezydencki, Darmowy Katalog Stron, Tania drukarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arianek444 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 @SEOstuff Może wart pomyśleć nad jakimś skryptem do zarządzania sprzedawanymi licencjami z podpiętymi płatnościami, tak by sprzedaż była automatyczna. To usprawniłoby cały proces zakupu skryptu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 przydało by się np. aby każdy mógł przypisać licencje do danej domeny, mógł kasować i znów dodawać do innej Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin4d Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dodatkowo przydałoby się aby była możliwość weryfikacji i dodawania linku zwrotnego do katalogu lub innej strony. I narzędzia które kontroluje czy strona posiada link zwrotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.