Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem poinformować, jak już wcześniej pisałem, że od 1 listopada 2011 roku ceny licencji ulegają zmianie i będą wyglądać następująco:

1 licencja - 40pln

5 licencji - 150pln

10 licencji - 250pln

20 licencji - 400pln

50 licencji - 850pln

100 licencji - 1500pln

Do licencji 20 szt. i więcej panel będzie darmowy, poniżej tej ilości będzie to koszt 50pln netto.

W ramach zachęty do zakupu jeszcze w niższych cenach od dzisiaj obniżam je do 31 października do:

1 licencja - 25 pln

5 licencji - 100pln

10 licencji - 150 pln

20 licencji - 280 pln

50 licencji - 259 pln

100 licencji - 1200 pln

Panel gratis do ilości powyżej 10szt.

Dodatkowo do 10, 20, 50, 100 szt. gratis w postaci licencji na skrypt Catpresell w ilości 50% zakupionych licencji na katalog, czyli kupując 50 szt. otrzymujesz dodatkowo 25 licencji na Catpresell.

Informuje też, że wszelkie aktualizacje, support, pomoc jest darmowa, nie pobieram za to opłat.

50 licencji Catkatalog + panel - 259 pln

Witam zainstalowałem nową wersję i jest dużo lepsza od starej :D Przydałoby się jeszcze kilka funkcji, które ma nawet darmowe arfooo. m.in:

- Zmiana dostawcy miniaturek, gdyż nie zawsze dany dostawca może nam zapewnić miniaturki

- Zmiana struktury kategorii i podkategorii tak by była główna kategoria i do niej podstrona z wszystkimi podkategoriami, wtedy można by dodać więcej kategorii, bez zwiększania długości katalogu. Na stronie głównej byłoby np. tylko pięć podkategorii i link do strony z resztą.

- Zmiana Sposobu dodawania podkategorii na coś w stylu Wordpress, gdyż aktualnie jest to bardzo niewygodne.

Myślę,że spodobało by się to też innym użytkownikom.

Postanowiłem połączyć 2 projekty w jeden - Catkatalog i Catpresell. Od teraz do każdej licencji na Catkatalog dołączona jest licencja na Catpresell, czyli kupując licencję na Catkatalog w pakiecie otrzymujesz licencję na Catpresell.

Przez 4 dni tj. do 31.10.2011 obowiązuje promocja:

1licencja Catkatalog + 1licencja Catpresell - 15pln

5 licencji + 1licencji Catpresell - 75pln

10 licencji + 1licencji Catpresell - 150 pln

20 licencji + 1licencji Catpresell - 280 pln

50 licencji + 1licencji Catpresell - 259 pln

presselpagenajlepszeart.png

katalogstroninternetowy.png

Od teraz stale do każdej licencji dołączony zostaje skrypt Catpresell.

Dla pierwszych 5 osób zniżka 10%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności