Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Katalog wygląda nieźle, skuszę się chyba na kilka kopii. Zobaczymy jak to działa :puknijsie:

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Witam,

przepraszam za opóźnienie, miałem wysłać już we wtorek, ale niestety tak wypadło, że nie mogłem - długi weekend i nie miałem po prostu kiedy za co najmocniej przepraszam, a w ramach tego osoby, które musiały czekać daje 30% zniżki na zakup następnych licencji na ten jak i inne moje skrypty.

Jeszcze ku przypomnieniu, od 1 listopada ceny licencji wyglądają następująco:

1 licencja CATKATALOG + 1 licencja CATPRESELL - 40zł netto/49,2 brutto

5 licencji CATKATALOG + 5 licencji CATPRESELL - 160zł netto/196,8 brutto

10 licencji CATKATALOG + 10 licencji CATPRESELL - 310zł netto/381,3 brutto

20 licencji CATKATALOG + 20 licencji CATPRESELL + Panel centralny do obu skryptów - 500zł netto/ 615 brutto

Witam.

Czy ktoś wie o co chodzi i może pomóc?

Pomimo problemów udało mi sie wszystko zainstalować i dodać wpis

Niestety na gownej wyskakuje coś takiego:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/wpisy_start.php on line 34

Brak wpisów w tej kategori.

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/wpisy_start.php on line 36

Nie wiem o o kaman? Czy to problem skryptu czy bazy danych?

Adres katalogu: https://katalog.adea-finanse.pl

Hosting: hekko.pl

Serwer: EasyPack

OK. Już naprawiłem. Wystrczyło uzupełnić w panelu admina liczbe wpisów na głównej i jest wporzo.

Mam inne pytanie kiedy bedzie aktualizacja i czy da sie zroboc złożoną listę kategorii. Bo na razie jest możliwośc dodawania pojedyńczych kategorii.

Chodzi mi o dodanie podkategorii...

No dobra - muszę powiedzieć otwarcie, że jestem wkurwiony.

2, 3, 4 listopada to 3 dni na wysłanie skryptu. Poza przeprosinami na forum nic - nie dostałem ani katalogu ani innego skryptu. Oba skrypty zostały opłacone.

Wysyłałem pytania kiedy dostanę, uprzedzałem, że w przyszłym tygodniu będę miał kłopoty z czasem i że zależy mi na tym tygodniu - żadnej odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności