Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W związku z pewnymi okolicznościami jakie nie dawno mnie napotkały, które wymagają nieco większych nakładów finansowych aby się ich pozbyć potrzebuje właśnie trochę pieniędzy. Wiem, że może to być nieco dziwne, jednak w związku z tym naprawdę każdy grosz się dla mnie będzie liczył. Również jako, że na początku postawiłem sobie pewien cel, że po osiagnięciu pewnej ilości sprzedanych skyptów wstrzymam ich sprzedaż, muszę to właśnie teraz zrobić, powód? Powodów jest kilka, jak pisałem pewne okoliczności zmuszają mnie do tego, także postawiony wcześniej cel i inne. Dlatego też, w ramach tego zapotrzebowania chciałem zaoferować promocję, która myślę, że jest bardzo atrakcyjna i się opłaca.

Pakiet, w skład którego wchodzi:

- 50 licencji CATKATALOG oraz 50 licencji CATPRESELL

- skrypt pod swl - bez limitu

- panel centralny

- konto dostępu do listy 40 katalogów (limit: 50 wpisów)

Cena : 400zł

Ponadto dla wszystkich osób, dodam 25 sztuk przystosowanych templatek do CATKATALOG oraz pod skypt pod swl.

Naprawdę mi na tym zależy, aby sprzedać przynajmniej kilka pakietów. Jest to ostatnia okazja do tego, by móc dokonać zakupu skryptu.

Oczywiście, nie oznacza to, że nie będzie supportu czy aktualizacji. Planowana aktualizacja na połowę listopada jak najbardziej będzie - pomoc również - wszystko oczywiście darmowe.

Być może w przyszłym roku będzie możliwość zakupu skyptu, ale nic nie mogę obiecać.

Jako, że jest kilka osób, które mają negatywne nastawienie co do skryptu to proszę jeśli to nie problem o informacje, co według nich jest nie tak i nadaje się do poprawki. Wezmę wszystko pod uwagę, gdyż chce rozwijać skrypt i chce aby wszystko było ok.

Bo wiele osób, może robić komuś koło d***, ale jeśli nawet na oczy nie widział tego skryptu, a mówi jakieś negatywne opinie to wiadomo o co chodzi...

Małe rzeczy tak przy okazji:

- liczba wpisów w danej kategorii,

- znaczki z odwiedzalnością botów na stronie głównej (tak jak na podstronach),

- a może na głównej box z informacją o PR

- a może info do dodającego o dodaniu lub odrzuceniu wpisu?

To takie drobiazgi.

<autoreklama>Jak do tej pory postawiłem 3 katalogi: przenosze.pl, lodz365.pl i nocuje24.pl. Indeksują się spoko, na przenosze google bot pojawia się tego samego dnia. Katalogi są linkowane. Każdy z nich stroi na innym IP i nie na seohostingach. </autoreklama>

Skrypt jest spoko - katalog jest lekki i przyjazny. Po zmianach jakie mają być wdrożone w połowie miesiąca (mam nadzieję :)) będzie jeszcze lepiej.

Małe rzeczy tak przy okazji:

- liczba wpisów w danej kategorii,

- znaczki z odwiedzalnością botów na stronie głównej (tak jak na podstronach),

- a może na głównej box z informacją o PR

- a może info do dodającego o dodaniu lub odrzuceniu wpisu?

To takie drobiazgi.

<autoreklama>Jak do tej pory postawiłem 3 katalogi: przenosze.pl, lodz365.pl i nocuje24.pl. Indeksują się spoko, na przenosze google bot pojawia się tego samego dnia. Katalogi są linkowane. Każdy z nich stroi na innym IP i nie na seohostingach. </autoreklama>

Skrypt jest spoko - katalog jest lekki i przyjazny. Po zmianach jakie mają być wdrożone w połowie miesiąca (mam nadzieję :crazy:) będzie jeszcze lepiej.

https://www.przenosze.pl/ --> sypią Ci się polskie znaki

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

W zwiazku z dzisiejsza data 11.11.11 chcialem zachecic do zakupu skryptu dlatego oglaszam mala promocje wazna w dniu dzisiejszym - 11 licencji catkatalog i catpresell wraz z panelem centralnym w cenie 111zl, czyli jedyne 10zl z groszami za licencje. Oczywisfie aktualizacje hezplatne tak samo jak i pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności