Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czytałem od początku i mam delikatne wrażenie słomianego zapału. Na początku atakowanie wpisami, usprawnienia itd. A teraz widzę, że zapadła cisza i ludzie czekają na odzew. Jak najbardziej pochwalam projekt, bo przyda się alternatywa do SEOKatalogu, ale tam właściciel (pracownik...bez znaczenia) zawsze odpisywał i to bardzo szybko - Nie zadbasz o klientów to opinia pójdzie w plener i pociągnie Twój projekt pod ziemię.

Ogólnie byłbym zainteresowany kupnem większej ilości, ale poczekam aż wszystko ruszy...Szkoda inwestować środków w soft, którego nie da się użyć.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Kilka problemów, które zauważyłem w skrypcie (skrypt otrzymałem 24.10.2011) :

- nie działa wyszukiwanie w katalogu

- strony oczekujące pojawiają się wśród wpisów losowych

- nie dostaje się powiadomień po akceptacji wpisów

- problem z edycją wpisu przy moderacji : w oknie z listą wpisów wciskasz zapisz ale nie nadpisuje opisu natomiast w oknie "edycja" nie da rady nic dopisać ( za to można kasować - tego nie kumam za bardzo)

Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę

pozdrawiam

Profesjonalne nagłośnienie Warszawa i okolice

Najlepszej jakości piece piekarskie

Jeśli jest potrzeba jestem w stanie zrobić szybko i tanio poprawki w tym skrypcie :rolleyes:

Wiesz co... delikatnie rzecz ujmująca... wpier#$$ się nie w swój temat. W innym temacie radziłeś Stuffowi, żeby zabierał swoje zabawki a teraz sam zachowujesz się jak sęp.

Absolutnie projekt nie został porzucony! Nie uczciwa konkurencja już wtrynia nos w nie swoje sprawy.

Opóźnienie mam małe, ale to dlatego, że pracuje nad katalogiem, aktualizacją i panelem dzięki, któremu nie będzie już problemów z licencjami i kontaktem - wszystko będzie w jednym niejscu.

Dajcie mi proszę troszkę czasu i pomału ogarnę ten bałagan.

I jeszcze jedna mała sprawa jak tylko odzyskam dostęp na pc to pomogę tym co pisali. Jutro już powinno być ok. Przepraszam.

Czy te twoje katalogi jeszcze działają?

Wpisałem kilka adresów katalogów i wyświetla się taki komunikat:

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

Jakie katalogi? To chyba nie ten temat.

A gdzie mam pisać? W wątku o katalogach nie odpowiadasz na pytania. To wygląda na oszustwo. Sprzedajesz kody do katalogów, a po kilku tygodniach likwidujesz katalogi. Albo oddasz kasę, albo wywiążesz się z umowy i umożliwisz wykorzystanie tych kodów, albo pójdzie informacja do Urzędu Skarbowego, bo to za mała kwota, żeby jeszcze mieszać w to policję czy sąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności