Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Niby nie dotyczy, ale tu się wypowiadasz, wiec nie dziw się że ludzie się pytają.

Sam zaczynam się powoli denerwować bo zapłaciłem Ci 125 zł (2011-10-09) a strony nadal nie dodane, a na PM ani maile w tej sprawie nie odpowiadasz .... Dodatkowo wszystkie katalogi mają komunikat: "This account has been suspended." więc w takiej sytuacji, rozumiem że mogę liczyć na zwrot kasy?

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co zrobione:

- wyświetlanie ilości wpisów w kategoriach

- szybka zmiana miniatur w panelu

- szybka zmiana podstron w panelu

- szybkie dodawanie kodów wraz z wyświetlaniem aktywnych

- szybkie dodawanie kategorii i podkategorii z pliku tekstowego

- dodawanie reklam w katalogu przez panel

- zmiana pliku css

- szybka zmiana szablonu (aktualnie będzie 20 do wyboru)

- wyświetlanie na stronie głównej ilości wizyt botów oraz stron z danym pagerank

Do zrobienia jeszcze:

- wyszukiwarka

- wyświetlanie podkategorii, po wejściu w kategorię

- poprawa sitemap/rss

- sprawdzanie pagerank

- panel do zarządzania licencjami i szybkiego kontaktu

- możliwość dodawania własnych pytań i odpowiedzi przez panel administracyjny

Myślę, że przed weekendem będzie gotowe. Jeśli są jeszcze jakieś propozycję - proszę je tutaj pisać to postaram się odrazu wdrożyć w tej aktualizacji.

opóźnienia się zdarzają. Chce wypuścić poprawkę skończoną, z nowymi funkcjami by potem nie poprawiać x razy. Jak dam radę to jutro wieczorem będzie, jak nie to wtorek ostatecznie.

No może trochę przesadziłem, ale ty też mógłbyś coś napisać ile pozostało co do poprawy itp. Myślę, że gdybyś napisał, o tym że poprawka wyjdzie nie wcześniej niż za tydzień, to każdy by cierpliwie czekał. Jeśli byś wcześniej skończył, to ludzie by się ucieszyli,że jest nawet przed czasem, a tak zaplanowałem sobie,że w Sobotę skończę katalog, już poniedziałek i nadal nie mam możliwości by skończyć katalog.

Mi podobnie jak koledze marfot.com nie odpowiedziałeś na PW co ze zwrotem pieniędzy. Pytanie zadałem ponad tydzień temu..

Szkoda że 27 września 2011 ! kiedy kupiłem to badziewie byłeś bardziej rozmowny i jak trzeba było płacić to odpisywałeś raz dwa.

Czekam na zwrot i nic mnie nie obchodzą obietnice o poprawkach, których nie byłeś w stanie stanie dostarczyć do dziś...

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Kpina, że skrypt płatny nie działa jak trzeba na starcie. A jeszcze większa kpina że 2 miesiące i nie ma żadnej poprawki tylko jakaś dziecinada.

Czekam na zwrot i nic mnie nie obchodzą obietnice o poprawkach, których nie byłeś w stanie stanie dostarczyć do dziś...

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności