Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że w skrypcie powinna być możliwośc dodawania wpisu zwykłego lub premium. Obecnie można ustawic w panelu admina tylko wpis zwykły lub tylko wpis premium. Uzytkownik nie ma wyboru dodania wpisu.

Zapraszam do dodawania wpisow:

Firmowy.biz

moderowany katalog firm

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niby twórca miał dobre chęci ale projekt upadł i kasa wyrzucona w błoto.

jakie dobre chęci?

Najpierw wciskał kit, że sprzeda tylko kilkanaście czy kilkadziesiat licencji, a potem to co chwilę jakieś promcoje aby jaknajwięcej tego sprzedać.

Tu nie było żadnych dobrych chęci tylko chęć zarobienia jak najwięcej przy jak najmniejszej robocie...

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

eria86, trzeba było odrobinę zaczekać :D, parę osób zwróciło na to uwagę szczególnie analizując ścieżki plików https://www.demo.exinet.pl/zajelo-mi-troche-czasu-a,1111.html.

Ogólnie dziecinada takie zachowanie, a najgorzej że życie jego nie uczy i po-prostu obraża inteligencje osób z PIO...

Ja tam "straciłem" 80 ZL kupując jeden katalog + szablon, wiec jemu już wybaczyłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności