Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Ehh, miało poczekać troszkę zanim chciałem go pokazać.

Wszystkim osoba które posiadają jakikolwiek skrypt od seostuffa polecam zabezpieczyć go lub usunąć. Ew. za drobną opłata mogę zabezpieczyć. Używanie go umożliwia buszowanie po baza danego usera oraz po katalogach na koncie!

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a sciezki do plików? Warning: include(1111.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/seostuff/domains/exinet.pl/public_html/demo/podstrona.php on line 9

pzreciez każdy może zobaczyć https://www.demo.exinet.pl/zajelo-mi-troche-czasu-a,1111.html

Zachowuje się jak szkodliwe dziecko, Pytasz kto zjadł słoik dżemu? - odpowiedz to nie ja, ale cala buzia umazana :)

Ja dziwię się bardzo - i podziwiam zarazem - spokój ducha osób które kupiły ten skrypt. Wiadomo, jedna - pięć licek, pal licho. Ale sa osoby co kupiły po 50-200 sztuk, a to już są większe pieniądze.

Osobiście bał bym się tego czegoś instalować, jeśli ktoś ma zamiar używać jednak ponad wszystko catkatalogu - proponuję wziąć sobie do serca uwagę włamywacza i skorzystać z jego usług, bo z tego co widać na reakcję autora softu nie ma co liczyć.

Jeśli kod jest otwarty - można wprowadzić większe przeróbki i zrobić coś bardziej unikalnego i sensownego na większą skalę(w sumie - oprogramowaine za free, skoro właściciel "firmy" zniknął - nei wiem jak to się ma prawnie, ale podejrzewam że można "wziąć sprawy w swoje ręce").

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności