Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozostało jeszcze 75 licencji do sprzedania.

Fajnie by było jeśli chętne byłyby osoby na większą ilość - wtedy oczywiście mogę zaoferować licencję tańsze.

Dziś do godziny 23:59 ceny zostaną obniżone a ramach promocji:

1-9 licencji - cena 20zł/licencja

10-19 licencji - cena 18zł/licencja

20 - więcej - cena 15zł/licencja

Za licencję przymuje płatności również na paypal.

Jeśli jest jakaś osoba/firma chętna na całość wolnych licencji - proszę o kontakt na pewno dogadamy szczegóły no i oczywiście atrkacyjną cenę.

Ok chyba ja jako pierwszy kupiłem licke, dyzy plus ze autor szybko reaguje na sugestie katalog zainstalowałem pod adresem https://www.polandtourism.pl wczoraj zacząłem linkować wiec BLek jeszcze nie widać ale się zindeksował. Jutro maja byc gotowe tagie wiec site ma wzrosnąć. ogólnie jak na ta kasę skrypt jest OK.

regulamin się piszę :D

Ok chyba ja jako pierwszy kupiłem licke, dyzy plus ze autor szybko reaguje na sugestie katalog zainstalowałem pod adresem https://www.polandtourism.pl

Formatowanie masz 'rozjechane'.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności