Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zadne opóźnienia w komunikacji. Po prostu wyleciało mi to z głowy, że mam SilverT podesłać skrypt, miałem go już przygotowanego, jednak po prostu zapomniałem - zdarza się.

Zachęcam do zakupu skrytpu jak i templatek. Dziś w promocji, posiadam jeszcze do sprzedania 4 templatki, razem z licencją w cenie 50zł całość.

Zainteresowanym wystawię FV - jeśli takowa potrzeba zajdzie :)

kupiłem skrypt i zainstalowałem go tutaj - Katalog Stron SEO

autor chętnie udziela pomocy przy konfiguracji i szybko udziela odpowiedzi ;)

zaczynam go linkować a chętnych zapraszam do dodawania swoich wpisów...

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Dwa pytania :D

- Można zlecić Ci unikalną templatke tematyczną? Powiedzmy, ze chce postawić katalog tematyczny o tematyce motoryzacyjnej i za ile taką templatke możesz stworzyć? Czy jest to nadal 25zł?

- W katalogu jest taka opcja ,aby opierał się on tylko o kategorie bez podkategorii? Ma to związek z pierwszym pytaniem, chce miec tematyczny katalog, który nie bedzie zbyt rozbudowany.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88

- tak

- jest opcja by utworzyć tylko same kategorie, bez podkategorii. Żaden problem.

Chciałem również poinformować, że pojawiła się nowa wersja katalogu, w którym zostały dodane/poprawione takie funkcje jak:

Ekspresowa akceptacja stron

moderacjastron.jpg

Banowanie IP/Email/Adres url

banyt.jpg

Prosta instalacja przez przeglądarkę

instalacjal.jpg

Zakazane słowa

zakazaneslowa.jpg

Zachęcam do zakupu :P

W planach również mam stworzenie panelu do moderacji większej ilości katalogów (np. 30 szt.) w jednym miejscu. Czyli w jednym, oddzielnym panelu znajdowały by się wpisy do moderacji z tych 30 katalogów. dodatkowo w takim panelu można by dodać stronę za 1 razem do tych 30 katalogów.

Oczywiście, taki panel byłby dla osób z większą ilością katalogów + oddzielnie płatny (jaka cena to jeszcze zobaczymy). Co o tym myślicie??

Dla wielu z was skrypt ten nie nadaje się do stawiania wartościowych katalogów. Wasza opinia jest błędna, dlaczego?

Powiem tak, obecnie może z wizualnego punktu widzenia i tak jest, bo nie jestem grafikiem, dobrym grafikiem i nie potrafię stworzyć dobrej jakościowo grafiki. Jednak, ogólnie skrypt jest idealny do tego by stworzyć prosty, ale zarazem funkcjonalny katalog stron - dlaczego? Bo posiada wiele funkcji, które mu na to pozwalają, np. zabezpieczenia przed botami, płatności zintegrowane z dotpay i wiele innych.

Jeśli ktoś chce stworzyć naprawdę wartościowy katalog, to powiem szczerze, że przy odrobinie chęci stworzy taki katalog na praktycznie każdym skrypcie. Na tym zrobi to bez problemy, bo właśnie po to taki skrypt powstał.

Nie chciałem by był on kolejnym skryptem z serii seokatalog, gdzie jest masa różnych funkcji, z których pewnie wielu ludzi nie korzysta, wielu zbędnych funkcji. Z kolei nie chciałem by był on tak prosty jak easydir.

Postawiłem na prostotę i funkcjonalność - są najbardziej potrzebne funkcje, aby móc prowadzić wartościowy katalog stron.

Dlatego, jeśli ktoś chce stworzyć wartościowy katalog to bez żadnego problemu zrobi to na tym skrypcie - bo po to właśnie powstał. Po to dodanych jest wiele funkcji sprzyjających takim katalogom, jak np. możliwość dodawania multikodów, banowanie ip/emaila/url i wiele innych.

Dokładnie tak :) Jest to alternatywa dla SEOkatalogu, bo kiedy ktoś chce postawić wartościowy katalog czy to 1 czy w większej ilości nie zawsze ma na tyle funduszy by płacić ponad 120zł, a tutaj w tej cenie mamy 4 licencje :) Oczywiście do SEOkatalogu wiele brakuje, jednak wcale nie chcę by mój skrypt był tak bardzo rozbudowany jak SEOkatalog (nie żebym w jakikolwiek sposób obrażał ten skrypt - bo jest bardzo dobry), ale głównie chodzi o prostotę i funkcjonalność zarazem.

Jeśli są osoby zainteresowane większą ilością zakup takiego większego pakietu mogę rozłożyć na "raty". Np. na 2-3 miesiące. Wszystko do dogadania.

Dodatkowo dla osób, które kupią do jutra do godziny 12:00 licencje w ilości 15 i więcej sztuk - panel do zarządzania wszystkimi katalogami (moderacja/dodawanie wpisów w jednym miejscu do wszystkich podpiętych) za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności