Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zostały dodane takie opcje w panelu jak:

możliwość zmiany tytułu, opisu, słów kluczowych katalogów

możliwość ustawienia minimalnej ilości znaków w opisie

możliwość zamieszczenia 3 reklam w różnych miejscach (pod top, panel boczny, we wpisie)

możliwość ustawienia ilości wpisów na stronie głównej

zmiana ID dotpay itp. w panelu admina

losowe wpisy na stronie głównej

podobne wpisy pod każdym wpisem

administracjakatalogu13.png

Jako, że mało osób chwali się katalogami to Ja przedstawię swoją świeżynkę na Catkatalogu. https://net500.pl Skrypt bardzo łatwy w obsłudze, sprawdźmy jak bardzo będzie skuteczny.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Jedno co mi sie nie podoba w tym katalogu to sposob w jaki sie dodaje wpisy. W tym sensie, ze po kliknieciu na 'dodaj wpis' menu dodawaniu wpisu pojawia sie pod wpisami. To jest troche bez sensu, bo jak pierwszy raz widzialem ten skrypt to myslalem, ze cos jest popsutego i nic sie nei dzieje, bo po prostu nie przyszlo mi do glowy ze trzeba scrollowac na sam dol strony. Lepiej jakby to byla osobna podstrona, gdzie sa tylko te dwa buttony - wpis zwykly / premium.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Panel do zarządzania większą ilością katalogów gotowy.

Posiada takie funkcje:

* Możliwość dodawania wpisów przez administratora (wpis automatycznie pojawia się we wszystkich katalogach)

* Możliwość dodawania wpisów przez użytkownika - administrator tworzy specjalne konto z danym limitem dodawania stron np. na 15 stron (wpis oczekuje na moderację, po moderacji użytkownik otrzymuje email)

* Możliwość dodawania wpisów za pomocą kodu - administrator dodaje kody, użytkownik chcąc dodać stronę, loguje się podając kod i ma możliwość dodania 1 strony. 1 kod - 1 strona

* Możliwość ustawienia komunikatów odmowy - np. strona nie zgodna z regulaminem, itp., którą wybiera się przy odrzuceniu wpisu (użytkownik otrzymuje emaila z podanym powodem odrzucenia wpisu)

* Możliwość dodawania katalogów z różnych serwerów

- Aby dodać katalog do panelu trzeba podać w panelu 1) nazwa serwera 2) nazwa bazy danych 3) hasło bazy danych - + wgrać do danego katalogu 7 plików

* Możliwość tworzenia tzw. worków kategorii - rozwiązanie dla katalogów z różnymi kategoriami. Polega na nadaniu nazwy takiemu workowi np. Internet, a następnie na wybraniu kategorii z każdego katalogu pasujących do tej tematyki.

* Wpisy można dodawać z synonimami. Na każde 25 katalogów pojawia się 1 okno na opis, tytuł, słowa kluczowe, dzięki temu przy większej ilości katalogów będzie większa unikalność wpisów.

* Możliwość zablokowania dodawania wpisów przez katalog, umożliwiając dodawanie wpisów TYLKO przez panel

Kilka screenów:

paneladministracyjnylog.png

administracjakatalogu1.png

administracjakatalogu2.png

administracjakatalogu3.png

administracjakatalogu4.png

administracjakatalogu5.png

Do 40 i więcej zakupionych licencji panel administracyjny gratis. Poniżej - cena 50zł.

Witam, kupiłem niedawno skrypt i kilka uwag i pytań ode mnie.

1. dlaczego rozjeżdża się panel admina i czy tylko u mnie?

2. jak wykasować "Wpisy oczekujące: 100 Wpisy zaakceptowane: 463" - które wyświetlają się w panelu a na prawdę ich tam nie ma

3. czemu po dodaniu więcej jak 3 podkategorii w danej kategorii szablon się nie rozciąga w dół?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Panel admina powinien być ok, przynajmniej jak dotąd nie miał z tym nikt problemów.

Co do tych wpisów - właśnie dodaje tam statystyki, także będzie się wyświetlać faktyczna ich liczba, te liczby były podane tylko tak dla przykładu.

Poprawka co do tego będzie gotowa na dniach - będzie na stronie głównej kategoria + 3 podkategorie, reszta będzie się wyświetlać po wejściu w daną kategorię.

Pojawił się wpis na blogu użytkownika kaiba, który przetestował skrypt. https://www.blog4web.pl/catkatalog-nowy-skr...katalogu-stron/

Jutro max we wtorek wprowadzone zostaną:

- masowe dodanie podkategorii

- wyświetlanie w panelu administracyjnym kodów do katalogu, które dodajemy

- sitemapa

- sprawdzenie unikalności wpisu

- możliwość zmiany struktury linków do kategorii, wpisów i tagów (będzie można zrobić znacznie bardziej unikalny katalog)

- ustawienie w panelu administracyjnym systemu miniatur: https://www.shrinktheweb.com

- ustalenia ilości słów kluczowych

- możliwość wyłączenia moderacji (katalog niemoderowany)

- edycja podstrony regulamin z poziomu panelu administracyjnego

Mam takie pytanie: czy na skrypcie można postawić katalog firm? Chodzi mi po łepetynie projekt żeby skatalogować firmy z mojej wsi. Fryzjerowi nie bardzo potrzebna jest strona www bo obsługuje lokalny rynek i przerobić nie może tego co ma. Ale dodać firmę do katalogu lokalnego doda więc content mi zrobi. Z mojej strony wygląda to tak, że chciałbym jednak wykorzystać ten katalog do promocji paru stronek + ewentualnie w przyszłości wrzucenia jakiś reklam.

Innymi słowy czy da się dodać wpis nie podając strony www?

Mój pierwszy post tutaj (choć czytam od dawna) więc witam wszystkich :)

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

za 2 licencje bym chętnie wykupił ale właśnie zależy mi na tym żeby można było dorzucić wpisy bez podawania strony. Kiedy można się spodziewać jakiś konkretów?

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zostały wprowadzone nowe funkcjonalności do katalogu. Chciałem również zakomunikować, iż od listopada planuje podwyższyć cenę skryptu, dlatego zachęcam do zakupu. Oczywiście wszelkie aktualizacje, pomoc jest bezpłatna.

Przypominam również, aktualna wersja katalogu znajduje się pod adresem: www.katalog.catkatalog.com.pl

Promocja!

1 licencja - 25zł

10 licencji - 200zł

20 licencji - 300zł

Oferta ważna do 7.10.2011.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności