Skocz do zawartości

Zarób na AdSense

lutek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I później się wszyscy dziwią czemu Polska ma takie stawki i wszystko wchodzi z wielkim dystansem... skoru ludzie myślą tylko jak "oszukać" i co mnie najbardziej śmieszy, że oni maja wiedzę... a wykorzystują ją w ten sposób.

Nic teraz tylko czekać... jak ludzie bedą zatrudniać ludzie z trzecich krajów do klikania... juz gdzieś czytałem, że w Korei płacą za przechodzenie pierwszych etapów gry :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam

>Czytam aukcje i mam pytanie jak działa to oprogramowanie ?

Oprogramowanie składa się z 2 części - oprogramowania serwerowego i klienckiego. Klienty instalowane są na różnych maszynach, powiedzmy u naszych znajomych i innych miesjcach. Pobierają instrukcje z serwera, wchodzą na różne strony dla niepoznaki omijając w ten sposób jedno z zabezpieczeń google, później klikają w reklamy bądź nie (zależy od decyzji serwera, nie każdy może klikac żeby G nie nabrało podejrzeń, ustawiany jest CTR).

>Ile Pan już na tym zarobił ?

Czek miesięcznie do tej pory przychodzi :P Ale jedna wieksza firma kupiła ode mnie serwis i nie mam już gdzie umieszczać AdSense.

>Od czego zależą zarobki ?

Od ilości zainstalowanych klientów na komputerach. Razem z oprogramowaniem mogę przekazać odrazu 100 maszyn z zainstalowanym oprogramowaniem. Poprostu na odległość każda zostanie przeprogramowana aby słuchać Pańskiego serwera.

>Czy jest to wykrywane przez AdSense ?

Jestem przykładem, że nie. Przy tym naprawde duzo osób siedziało, analizowano kod AdSense, jest tu tyle zabezpieczeń, że aż sam się dziwię :)

>Jeżeli tak to co zrobią jak wykryją że tego używam ?

Pewnie zablokowaliby konto, ale małe są szanse, że zostanie to wykryte, gdyz te boty to tylko część Pańskiego ruchu, zachowują się jak zwykły uzytkownik, przeglądając wcześniej Pański serwis, a dopiero później klikając w reklamy. Boty nie działają jak fala, czyli wszystkie na raz nie wejdą na stronę i nie klikną. Cała opercja rozkładana jest na cały dzień.

No tak teraz wszystko wiemy.

To można kupić i będzie 10.000 unikq dziennie a poźniej na allegro popundery sprzedawać :)

Ja proponuje masowe wysyłanie raportów do Allegro żeby tą aukcję szybciutko zdjęli

Pytanie tylkośledziku, czy ta aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Ona nie łamie prawa, co najwyżej jakiś regulamin innego serwisu (AdSense)....

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Pytanie tylkośledziku, czy ta aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Ona nie łamie prawa, co najwyżej jakiś regulamin innego serwisu (AdSense)....

Cytat z opisu:

"Oprogramowanie nie mozna nazwać wirusem, trojanem - nie można nim zorbić szkód na komputerze - nie po to został stworzony. Nie jest więc wykrywany przez żadne antywirusy."

Sugeruje, że oprogramowanie instalowane jest na komputerach bez wiedzy i woli użytkowników, a to już nie do końca jest chyba legalne, a pewnie (moim zdaniem) nie będzie popierane przez allegro...

Wirusy wirusami, ale jakim cudem to cacko połączy się z jakimś zewnętrznym serwem omijając firewall ?:> Mnie to wygląda na jakąś podpuche, ktoś sobie robi jaja i chce zobaczyć jak frajerzy, którzy dali się nabrać, ślinią się na samą myśl milionowych dochodów.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Wirusy wirusami, ale jakim cudem to cacko połączy się z jakimś zewnętrznym serwem omijając firewall ?:> Mnie to wygląda na jakąś podpuche, ktoś sobie robi jaja i chce zobaczyć jak frajerzy, którzy dali się nabrać, ślinią się na samą myśl milionowych dochodów.

Windowsowy firewall zapyta się czy zezwolić a p.t. klikacz nie wiedząc o co chodzi zezwoli na połączenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności