Skocz do zawartości

Jak tworzyć unikatową treść

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Dodawanie do katalogów stron = danej strony wymaga podania: kategorii, słów kluczowych oraz opisu (z reguły od 160 do 5000 zanków) proszę i podpowiedzieć skąd ja mam brać takie texty i co najlepiej aby bylo w nich zawarte? opis strony? czy inne treści?

czy treść opisu strony może być taka sama do różnych katalogów czy może się powtarzać?

Teksty możesz zlecić na stronie seotxt.pl (mój link referencyjny: https://www.seotxt.pl/?ref=49) lub skorzystać z działy Copywriting w "Ogłoszenia i Zlecenia". W zleceniu podajesz adres strony, jeśli tekst ma zawierać linki do podstron to potrzebne będą frazy kluczowe. Zamiast korzystać z jednego opisu najlepiej zlecić opis z synonimami.

Wiem, powinienem odesłać do wyszukiwarki, ale mam dobry dzień.

Teksty bierz z głowy:]

To czy ma być niepowtarzalna treść znajdziesz zazwyczaj w regulaminach katalogów. Opisujesz po prostu swoją stronę a słowa kluczowe to jedno-dwuliterowe zwroty, które najtrafniej ją opisują. Kategoria - logiczne chyba że strona o modzie nie pasuje do kategorii stomatologia?:]

czy treść opisu strony może być taka sama do różnych katalogów czy może się powtarzać?

Opisy do katalogów powinny się różnić. Warto napisać lub zamówić kilka opisów z synonimami i co jakiś czas je zmieniać. Przy dodawaniu do moderowanych katalogów nie warto też generować bezsensownego tekstu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności