Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w rozmieszczeniu reklam

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów.

Proszę opomoc w rozmieszczeniu reklam na stronie.

Chodzi mi o takie podstrony:

https://www.filmus.pl/najlepsze-filmy

oraz np (karta filmu):

https://www.filmus.pl/jestem-numerem-cztery/film/20782

Zastanawiam się nad poszerzeniem sidebaru i wstawieniem tam kwadratu, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Banner z góry bym wyrzucił całkowicie, menu po prawej z napisem polecamy wstawiłbym kwadratową reklamę (grafika + tekst) - to na stronie głównej

Na stronie z filmem reklamę kwadratową ustawiłbym tekst + grafikę (jest chyba sam tekst?), a nad "popularne wyszukiwanie" dał cienki pasek od G z reklamami tekstowymi + reklamę 468x60 pod opisem filmu

Strona typu "repertuar kin" nie ma praktycznie reklam od G więc dodałbym też 2 kwadraty na środku pomiędzy repertuarem jeśli to możliwe (średniej wielkości obok siebie)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Reklamy Adsense na stronach z filmami łamią regulamin Adsense, więc później czy wcześniej zablokują konto.

No właśnie jak to jest? Ja również mam stronę z opisami, zwiastunami i mi pewna osoba powiedziała, że to na pewno zabronione... W regulaminie jakoś tego nie widzę... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności