Skocz do zawartości

[sprzedam] Gotowe strony niszowe pod AdSense

Goleo7

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania mam 2 strony mikroniszowe w języku angielskim:

Rozważę każdą propozycję cenową, zależy mi na szybkiej sprzedaży ze względu na rozpoczęcie nowego projektu.

Strona 1:

Tematyka: kosmetyka

Domena: .com, ważna do: 2012-01-06, zarejestrowana w OVH

CTR na obecnym szablonie strony: 3,00%

Artykuł główny o długości 395 słów, 3 podstrony z artykułami o długości ok. 200 słów każdy + strona Kontakt i Polityka prywatności

Konkurencja: wg. Google Keyword tool: 0,51

CPC: 28,20 zł

Lokalne wyszukiwania na frazę miesięcznie: 2900

Aktualna pozycja strony na frazę pozycjonowaną: 25

Pozycjonowanie: Strona była pozycjonowana była przez komentowanie angielskich blogów z linkiem.

Strona 2:

Tematyka: kosmetyka

Domena: .biz, ważna do: 2012-01-06, zarejestrowana w OVH

CTR na obecnym szablonie strony: 3,00%

Artykuł główny o długości 363 słów, 3 podstrony z artykułami o długości ok. 200 słów każdy + strona Kontakt i Polityka prywatności

Konkurencja: wg. Google Keyword tool: 0,4

CPC: 4,29 zł

Lokalne wyszukiwania na frazę miesięcznie: 1600

Aktualna pozycja strony na frazę pozycjonowaną: 56

Pozycjonowanie: Strona była pozycjonowana była przez komentowanie angielskich blogów z linkiem.

Więcej informacji na stronie: https://www.zarabianienaadsense.pl/dwie-strony-do-sprzedania/ i po kontakcie(adresów domen nie podaję przed sprzedażą z przyczyn oczywistych)

Pilnie sprzedam ze względu na rozpoczęcie nowego projektu, te strony nie posłużą mi już jako zaplecze, dlatego kto pierwszy ten lepszy!

Zapraszam do kontaktu:

email.png

gg_icon.gif 7063251

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności