Skocz do zawartości

Śmieszne teksty

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiem że był już wątek o forum optymalizacja.biz ale ja postanowiłem wrzucić pare fragmentów tekstów które uważam naprawde za śmieszne.

mam pomysł elo ktoś pisał że firmy biorą za pozycjonowanie tysionc złotyczh czaicie???

no to my zrobimy taki myk kupujemy ten szajsz z allegro a pozniej sprzedamy jako firma za tysionc no nawet za osiemset peelenów i elo jazda dzielimy się forsa i to calkiem gruba

heh ehehe elo kminicie to??? Cool

pozdro

Hmm.. chyba w temacie z tajnymi technikami to też się znalazło.

wiesz myślę, że można się poddciągnać i stworzyć naprawdę dobry zespół, ale wiuęcej chyba trzeba by mieć stron, toplist i "układów" może razem ... wtedy można by być nawet drożyszym niż ci na allegro.

https://www.allegro.pl/search.php?string=pozycjonowanie

zobaczie 21 ofert za 9,99 zł.

Można by pozycjonowac myślę nawet 15 zł za stronę .. ja wiem jak dodać do 30 000 wyszukiwarek i umieścić specjalne teksty pozycjonujące. ktoś inny dołoży coś innego. Jakbyśmy byli najlepsi to można sprzedawać nawet 100 pozycjonowań na miesiąc za 1500 zł do podziału na 3 osoby to bedzie po 500 zł za nic :-) - a w przyszłości pewnie wiecej.

Teraz już wiemy skąd się biorą pseudo-pozycjonerzy na allegro.

yo gostekk nyt jak ty taki mondry to ile tyy masz wejsc he he, my zmiki se montujemy siatke toplist i juz mamy pierwsz efekty. Poza tym zarabiasz na tych logodzwonkotapetach 750zl a ja juz na pozycjonerce na allegro w 1 dzien sprzedalem 7 pozycjonerskich opartych na toplistach i zrobilem prawie 40zl

czaisz 40zl * 30dniw miesiacu to juz mial 1000zl za free ... a tak w ogole to to pozycjonowanie to proste bo juz w te ostatnie dni to troche duzo juz tego wyczailem i caląąa wiedze mozna posiasc w 3-4 dni oczywiscie jak sie ma leb.

i Kolo spoko wyluzuj troche, bo nie damy sie tu obrazac.

toplisty rulezzz :)

Ach ci młodzi biznesmeni . Mają świetny BiznesPlan :dupa:

No teraz kawałek pewnego topicu:

bo my tu o wszystkim a nie o pozycjonowaniu a uczyc sie trzeba Smiley

to co juz wiemy:

1. keywordy - wklepac duzo i roznie - roznymi literami

2. toplisty - dodawac strony do toplist

cos jeszcze ? Smiley

-----------------------------

teksty niewidoczne dla userów a widoczne dla szukiwarek

------------------------------

1. keywordy nie są ważne przy pozycjonowaniu

2. toplisty Cheesy, a co to ma wspólnego z pozycjonowaniem Cheesy

3. miki: za clocing można dostać bana

(to jest post w sumie jedynej osoby która zna się na rzeczy (nie powiem że dobrze ale w porównaniu do innych userów tego forum to on tam jest Guru :cray: ))

--------------------------------

a co to jest cloking ? jak to zrobic ? dobre to ?

--------------------------------

cloacing jest to pokazywanie innej strony robotom wyszukiwarek i innej ludziom, nie jest to dobre,

jest to oszustwo,

nie powiem jak to zrobic, bo czytaj linijke wyżej

---------------------------------

Nyt: nie powiesz bo nie wiesz - a fajne przecież to jest ten kloaking. I to nie oszustwo - zmaista pokazywąć człowiekowi całą stronę z napisami tapety smsy logdzwonki sez - to pokazujemy ją Google, a juzer widzi to co powinien czyli np.: rybki i kotki.

---------------------------------

pokaż mi stronę która za kołaking dostała banana ?

Hmm.. nowa forma oszustwa kołaking ? Ciekawe na czym polega

maerkk powiem ci w tajemnicy ze kiedys slyszalem o jakiejs klasofunkcji lap_roboty ale za cholere nie chcieli mi powiedziec wiecej

jak ktos cos wie to niech powie

pozdro dla wszystkich ziomali

Skąd ja znam "tą" klasofunkcje lap_roboty :cray:.

oj nie - kupilem sobie podrecznik i juz sie troche oczytalem - tak nie rob bo wszystkie zablokujesz, musisz wpisac kazdego po kolei:

<meta name = gogle, index, follow>

<meta name = msnbot, noindex, follow>

<meta name = wirtualna polska, index, follow>

<meta name = yahoo, index, follow>

<meta name = google, index, follow>

<meta name = sanchez, index, follow>

<meta name = google, index, follow>

i najazniejsze:

<metaname = robots, revisit after = never again>

to spowoduje ze jak juz raz wejdzie to wiecej nie wejdzie i nie bedzie zjadal transferu (cokolwiek to jest)

To pogrubione jest po prostu zabójcze.

A to jest pierwszy post na forum o tematyce robotów:

Przepraszam ale musialem zapytac - o jakich robotach jest to forum ? bo jezeli chodzi o te wszystkie androidy to super - bardzo lubie terminatora - mysle ze kiedys taki powstanie Smiley

Jak to zobaczyłem to po prostu spadlem z krzesła :placze:

WOW

ale wiesz, że jak przelecisz się po katalogach z wpisem ... to jesteś już "na celowniku"

katalogi mają guru seo i pozycjonowania po to tylko, zeby patrzeć kto się dopisuje i wtedy moga go "przycinać".

Najlepiej dopisywac się do katalgów z których nie ma linków bezpośednich" a łaczysz się przez inną stronę - to znaczy kilkasz na link wtedy pokazuje się strona i ona dopiero przekierowuje na Twoją - wtedy nikt nie zobaczy, że łaczy się katalog bezpośrednio ze stroną.

Wydaje mi się że całe to forum to jest dokładne przeciwieństwo tego :wow:. Tutaj zabraniają wpisywania do katalogów z przekierowaniami a nie linkami bezpośrednimi a tam na odwrót :)

Pavlo ja tego nie kumam co piszesz - ja mam toplisty i setki luda walą na moje serwisy i znajomych .. nie znam się ale skoro użytkownik przechodzi z toplisty do strony to chyba google tym bardziej to potrafi.

patrzem sobie na topliste:

https://ebooki.top-100.pl/

i jakiś adres np.: --=--= Darmowe ebooki =--=-- i widzem że tam faktycznie takie dziwadło: ebooki.top-100.pl/wy.pww?id=8270

Ale znajomy informatyk powiedział żebym zobaczył czy google wie, że te strony są no i okazuje się, że są tak mi to pokazał:

https://www.google.com/search?hl=pl&q=site%...pl%2Fwy.pww&lr=

i jak kliknę na którąś z nich to mi wchodzi na strony własciwe - czyli Google widzą, że sie tych stron się wchodzi na pozostałe - bo przecież je wyświetla czyli widzi te dziwne strony pośrednie - a sokro widzi to cze mu nie ma to pomagać w google ?.

Cóż większośc postów pochodzi od usera o nicku: Miki. Naprawde podziwiam go chociaz czy każdy z nas tak nie raczkował.

Wiem że może temat nie wnosi nic do tego forum ale chciałem się tymi wszystkimi postami podzielić :shok:. Tak w ogóle to świetny byłby z nich pastisz.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:)

Mam stronę, którą założyłem wczoraj. dotyczy tematków ogólnych:

SEX, GSM itp co zrobić, żeby jeszcze przed świętami znależć się na pierwszej stronie wyników w Google?

Mysłę o takich zapytaniach: "sex"."rozrywka","dziewczyny","telefony","dzwonki","dzwonki polifoniczne" ....

co o tym myślicie ?

Na razie użyłem multidoładowania (rejestracja w 30 000 wyszukiwarek). Teraz zastanawiam się nad pozycjonowaniem - widziałem z gwarancją na Allegro za 7,99 zł, ale wydaje mi się, że to tylko za jeden wyraz. Stać mnie na zapłacanie za porządną reklamę, ale 7,99*6 = 47,94 to już prawie 50 zł !? CZy warto, a może ktoś z forumowiczów zrobiłby to dla mnie taniej

Nie mogłem się powstrzymac jak było wybazcie ;):yahoo:

Właśnie miałem też wrzucić tego posta :). Zwalił mnie z nóg ;)

Ja myśle o prowokacji. Np. dać panu Mikiemu miesiąc na wypozycjonowanie jakiejś spreparowanej strony pod dosyć konkurencyjnym słowem, powiedzieć mu że jeżeli mu się uda to dostaje 200 zł (będzie pewnie zachwycony :)) lecz jeżeli się nie wywiąże to oddaje 300% sumy ;). No i sporządzić umowe-zlecenie żeby się potem nie wykręcał :yahoo:.

Jak myślicie ?

Edit:

Następny kwiatek:

No właśnie chcialem prosić admina o wiecej tekstów na temat pozyconowania abysmy sie lepiej naumieli pozycjonowania, bo jesli nie bedzi enowych artyklów to bedzie d...a zbita i rabarbar i foro padnie

A szkoda byloby tak dobrego fouro, na ktorym juz jest przecie duzo fajnych roznych userow.

Pozdrawia Obrzyn czekajacy z niecirpliuwoscia na nowe artykuly na temat pozycjonerskigo fachu..

Pozdrawiam

Ja zaczynam myśleć, że admin tego forum usiłuje je rozkręcić metodą na Intrudera (ostatnie zdanie w poście) :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

znalazłem jeszcze:

Mapa witryny

przepraszam - moze glupie to pytanie bedzie ale co to za mapa ma byc ?

Sorry kolo, ale musisz byc bardzo poczatkujacy, -> https://maps.google.com/ wystarczylo troche poguglowac

:)

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

O Wielkie Google :)

To chyba potwierdza moją teorię ;)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności