Skocz do zawartości

Śmieszne teksty

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

(to jest post w sumie jedynej osoby która zna się na rzeczy (nie powiem że dobrze ale w porównaniu do innych userów tego forum to on tam jest Guru :) ))

nie chce się chwalić :) ale nyt na tamtym forum to ja :P

to jest dobre, o robotach:

oj nie - kupilem sobie podrecznik i juz sie troche oczytalem - tak nie rob bo wszystkie zablokujesz, musisz wpisac kazdego po kolei:

<meta name = gogle, index, follow>

<meta name = msnbot, noindex, follow>

<meta name = wirtualna polska, index, follow>

<meta name = yahoo, index, follow>

<meta name = google, index, follow>

<meta name = sanchez, index, follow>

<meta name = google, index, follow>

i najazniejsze:

<metaname = robots, revisit after = never again>

to spowoduje ze jak juz raz wejdzie to wiecej nie wejdzie i nie bedzie zjadal transferu (cokolwiek to jest)

a tu troche o katalogach:

WOW

ale wiesz, że jak przelecisz się po katalogach z wpisem ... to jesteś już "na celowniku"

katalogi mają guru seo i pozycjonowania po to tylko, zeby patrzeć kto się dopisuje i wtedy moga go "przycinać".

Najlepiej dopisywac się do katalgów z których nie ma linków bezpośednich" a łaczysz się przez inną stronę - to znaczy kilkasz na link wtedy pokazuje się strona i ona dopiero przekierowuje na Twoją - wtedy nikt nie zobaczy, że łaczy się katalog bezpośrednio ze stroną.

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

teraz już wiem że spędze Święta spokojnie :)

"Będziemy mieli 1500 zł na 3 :-) to kupa kasy a w przyszłości może więcej"

Heh moje łącze jest droższe :-)

Nie dodawajcie się do katalogów Guru SEO bo będziecie na celowniku :P

Heh a no kurka to Panowie :-) zarabiajacy od 300 do 2000 dziennie nie mają co robić :-) tylko śmigać za ludkami którzy trzaskają biznes po 500 zł msc i dają ich na odstrzał.

Czad to forum musi być :-) ubawiłem się - nawet jak się kiedyś uczyłem to nie zaczynałem z takimi kretynskimi pomysłami :-)

Perełka :-) jak dla mnie <meta name = wirtualna polska, index, follow>

Ha ha ha gdzie takich młotków urodzili

Ten link www.google.pl/addurl znałem wczesniej ale nigdy nie wpisywalem nic w comments!!! Dzieki za rady !! Może wie ktos po ilu google dodaje strony??
ja zawsze robia tak ze dodaje po 10 razy dziennie a w comments pisze "first position, please", "please hurry", "i don't hawe time" itp Smiley dziala - w tydzien zglosza - chyba maja dosc jak im sie glowe zawraca Wink
dokłądnie

ja dopsisuję: look for top list - my site is in under 100 list's on the 1-3 psioion. The best sites must by index in your seracher.

by miki :D

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

No to wrzucam następne teksty:

e no siema ziom ale posluchaj ja tu pisze z glebi serca czasem serio rymy sklecam prawdziwa muzyka czaisz muze nie?? a ty mi tu tak niekulturalnie kasujesz wiadomosci kture nieraz dlugo pisze zeby dopasowac jedno slowo do drugiego pytam sie znajomkuw o rade jakiego by tu slowa urzyc ale czaisz ze czasem sie nie da inaczej ino przeklnac bo to muzyka osiedla rozumujesz ty???

stary to forum tforzom ludzie wienc uszanuj ich terz mysli czesto z serca i to rze pomagaja ci w tym forum bo inaczej to klapa i w ogule

elo pozdro dla wszystkich kapującyh ziomali

Ciekawe co by było gdyby takie teksty pojawiły by się na forum PiO :D. Admin musiałby chyba odrazu bana dać ;)

Kurde wiecie co chłopacy jak kolo zacznie za bardzo kasowac to se zrobimy swoje forum, mam kolegę co to powiedział że takie forum to łatwizna w pół dnia mi zrobi i może być nie tylko o wyszukiwarkach ale moze tez byc laskach, samochodach a nawet o kasie

Czekam na propozycję

słuchaj kolo z tym wąsikiem,

obciachowym krawacikiem,

jak u babci tekścikami

i do bani uwagami.

Nie wyczujesz Ty muzyki,

w tekstach robisz tylko byki,

Obciach - twoje przeznaczenie

zmykaj stąd zanim się wpienię.

Ale klecą rymy ;).

Teraz po prostu świetny post :D :

Siemka,

czy da sie w jakis sposob podkupic domene fotka.pl ? albo jakas taka inna fajna ? moze np. jak sie spoznia z zaplaceniem jeden dzien to bym ich ubiegl - to by bylo dobre bo duzo ludzi zna i od razu by duzo wchodzilo to bym reklamy zapodal Wink

albo tak trafic jak sie spoznia z gogle.com to by pewnie bylo sie calkiem niezle zarabialo Cheesy

pozdro 600 Wink

No bo ja osobiscie to przez ukryte DIVsy kolega mi poradził coby zrobić takiego myka coby ukryć te słowa co pozycjonuję jakos tak poza ekranem bo nikt nie widzi ale wyszukiwarka widzi i robot se myka i sie ląduje na pierwszej pozycji, ale nie podam wam linka bo jak ktoś po********i to podobno można wylecieć z wyszukiwarki... a Podobno nawet jakąs sprawe można miec za fałszowanie wyników ale tego to nie wiem....

---------------------

sprawe za falszowanie wynikow ? e no - czemu na starcie nikt nie mowil ze to nielegalne Sad a jak mnie teraz juz namierzaja ? Sad

mam juz 2 MYK :-) i perełke na 2006

"ja zawsze robia tak ze dodaje po 10 razy dziennie a w comments pisze "first position, please""

heh wyobrazam sobie w Google taka tablice z super tekstami uzytkownikow dodajacych strony za pomoca addurl :-) wymiatają poprostu.

Spoko i tak ich wszystkich zamkną za oszukiwanie wyników albo samych siebie :-).

Już widze jak ten Kolega osiąga pozycje 540000000 na hasło SEX :-)

Może ktoś szykuje podłoże pod biznes? :D

Na optymalizacja.biz/forum/ na razie jaja, po to żeby "postarzeć" optymalizacja.biz i przy okazji troche contentu pod "optymalizacja", "pozycjonowanie", "seo", "google". A poźniej wielka profesonalna firma pozycjonerska na optymalizacja.biz ... ale sie zdziwimy ;)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

RagePank górą :-) DIWI

Ale toplisty też czad :-) właśnie zrobiłem wpisa.

Kurde :-) jestem sławetny :-)

https://www.optymalizacja.biz/forum/index.php?topic=41.0

hehehehehhehehe

kurde :-) musialem in napisac - ale ten lol że szookacz pisze sie szukacz to już całkiem czad :-)

Własnie zauwżyłem jakiegoś megaszooka tam :-)

Zauważcie, że dziś na to forum wchodzi ciągle masa ludzi, i masa się rejestruje :) niedługo tam wszyscy pojdą ;)

Ps. Szook może w ramach zabawy (rozrywki) damy dla Mikiego do wypozcjonowania fraze która jest banalna ale na twojej wyszukiwarce www ;)

:-) hheh ehehehe hehehe hehehe :-) i na jakie haslo ma sie pojawic :-)

Ale jak juz to w szookaczu ;-) bo w innych nie chce sobie smiecic :-).

Ale tak czy tak :_) jednak przebicie google w google robi swoje ;-) w srod optymalizacja.biz

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...rka+internetowa

bede musial sie zabrac za szookacza ;-) bo zaniedbalem a robi furore ;-) choc nie ukrywam 5 tys uniq dziennie ma :-).

Ja dam ogloszenie ze zlece pozycjonowanie w szookaczu :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności