Skocz do zawartości

google wysyla kartki i prezenty...

Mark05

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo prawdopodobne.

Choć uważam że taki ruch jest mało bezpieczny w marketingu - wyróżnianie OK ale całkowite odcięcie pewnej części osób nie OK.

Powinni np wysłać same myszki ale wszystkim z adsense co dostali 1 czek lub nie wysyłaś ani jednego gadżetu.

Mysle że słanie każdemu kto choć raz dostał czek jest sensowne i dużo lepszym krokiem byłoby zmniejszenie wartości suweniru ale zwiększenie osób które go dostały,

Ja tam się nie pogniewam ale napewno masa setek ludzi którzy dostali pierwszy czek czekając długo na te pierwsze 100$ bardzo by się ucieszyła że mimo iż ich dochody są niskie to Google o nich pamięta.

Ja uważam że wsyatrczyłaby zwykła kartka która sprawi też przyjemność.

A ja np dostałem kartkę od kolegi z tego forum :-) i dzięki mu za to.

Dostałem kartkę też taką co tez jest bardzo miłe

wirtualnapolska.jpg

Od ranking.pl życzonka :-) az.pl i innych takich sam także zawsze staram się pamiętać o takich kartkach :-)

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MMP łapiesz za słowa dobrze wiesz, że na PiO są prawie wszyscy ludzi z Polski :) temu tak zaookrągliłem wypowiedź.

A co do wypowiedzi Szoka to myślę, że nawet jakby guugle maila wysłało z życzeniami (niech będzie nawet po angielsku, żeby nie tracili pieniędzy na translatora !!! ) to by było zawsze coś.

a ja w prezencie dostałem awarie mojego nowego Gatewaya :P kurna monitor akurat dzisiaj mi padł, całe szczeście że na gwarancji, a giftu od googli jak nie widać tak nie widać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

karteczkę od google dostałem, całkiem przyjemnie

trochę z tymi prezentami zamotali bo nadawcą nie jest Google a od nikogo ze Stanów się przesyłki nie spodziewałem więc o mało jej nie odesłałem z powrotem jak sie dowiedziałem że paczka trafiła na cło i że domagają się upowaznienia

dopiero dziś wysłałem dokumenty więc pewnie trochę poczekam aż wezmę w rękę myszkę google :jezyk1:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

może do mnie listonosz nie dotarł bo śnieżyca wielka

napisz do google zeby wyslali ponownie :D

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności