Skocz do zawartości

Strona o psach

cakper

Rekomendowane odpowiedzi

Zielenie i brązy to dwie zimne barwy i niepowinno sie na nich zbytnio opierać. Oczywiście odcienie jaśniejsze są już bliższe z brązu czerwieni a z zieleni - żółtemu i to jest jakś pomysł. Może barwy jesieni?

Polecam lekturę tego artykułu o kolorach.

Co do informacji na stronie:

Wyszczególniłeś kategorie - wymyśl dla nich nazwy, które powiedzą czytelnikowi co tam znajdzie.

Ustaw w menu w koleności ważności.

Napisz notki- króciutkie wprowadzenie do każdego działu (co tu się znajduje).

Możesz zrobić rodzaj przewodnika na stronie głównej z tymi notkami albo dać je po wejściu do działu.

Pozostała zawartość tekstowa -oblewaj zdjęcia tekstem (najlepiej o wyciętych kształtach a nie prostokąty), przerywaj dłuższe fragmenty akapitami, dziel, pogrubiaj nagłówki. Wszystko by zachęcić do czytania. Unikaj wodolejstwa.

pozdrawiam

zdecydowałem się na zielony i pomarańczowy(i to jeszcze przed przeczytaniem artykułu, który mnie jednak utwierdził w tym przekonaniu)

mam nadzieję, że wyjdzie mniej tabelkowo :P

dzięki za pomoc, jak zrobię to napiszę i znów poproszę o skomentowanie

pozdrawiam :)

• 5 miesięcy temu...

no to muszę jakąś ciekawą fotę wytrzasnąć, albo pojechać do brata i jakieś jeszcze porobić, bo z tego nic ładniejszego nie wyjdzie :blink:

dzięki za komentarz, logo wyrównam, a zmniejszę wysokość jak juz będę miał jakąś fotę żeby móc coś działać :)

Zielenie i brązy to dwie zimne barwy

na przykładzie strony którą zaprojektowałem udowodnię Tobie że nie :)

Leśne licho

"Są różne odcienie szarości od czerni do białości ..."

No i jak ? Cieplej ? :blink:

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności