Skocz do zawartości

Hosting dla strony glownej?

TaoZen

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze dziekuje za poprzednia pomoc w poprzednio stworzonym przezemnie temacie. (Wybacie jezyk, ale polski nie jest moim pierwszym jezykiem).

Jaki polski hosting byscie zaproponowali dla wiekszej powazniejszej strony?

Myslalem nad

https://dhosting.pl

lub

ovh.pl

(Zaznaczam ze strona by byla dwujezyczna polsko angielska. (Po analizie innych tematow na forum zdecydowalem ze lepiej nie inwestowac w hosting seo dla tego konkretnego projektu.)

kei.pl wyglada bardzo dobrze. Szczegolnie mi sie podoba to ze daja kupon google adwords na 150zl i wlasny adress IP oraz autorespondery bez limitu. I wedlug mnie ich Pakiet biuro extra na poczatek wystarcza.

Ty mozna tam dokupic dodatkowy adress IP klasy C by hostowac dwie stronki? (Jestem dosyc nowy i nie wiem nawet czy tak sie da, ale slyszalem ze jak masz dwie stronki o powiazanej tematyce to warto je linkowac wzajemnie z dwoch odzielnych IP roznej klasy C)

No te dwa hosty jakie podalem to byly takie suggestie ktore wydawaly mi sie sensowne, no ale powiem szczerze- nie znam sie

Bardzo dziekuje za odpowiedzi i jestem bardzo wdzieczny za dodatkowe.

A rozumiem. Mam dwa rozne, ale podobne tematycznie strony pomiedzy ktorymi chcialem linkowac. Czy wedlug was dobrym pomyslem wtedy byloby miec odzielne hostingi dla obu?

Bo przyznam ze jedna z moich stron jest bardziej przeznaczona na rynek amerykanski. Czy wtedy dobrym pomyslem byloby hostowac jedna strone na kei.pl a druga na powiedzmy mddhosting.com (czytalem recenzje i na www.webhostingtalk.com mi polecili)

Czy by to sie oplacalo finansowo? Bo szczerze myslalem o jednym choscie dla moich stron tylko ze wzgledow ekonomicznych. Choc mozliwe ze bardziej oplacalo by sie kupic mniejsze pakiety w 2 firmach niz duzy z dodatkowym IP w jednej.

Co o tym myslicie?

A co myslicie o https://vipserv.org/?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności