Skocz do zawartości

Ocena trudności frazy ?.

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was.

Mam do was pytanie.

Na które frazy będzie łatwiej wypozycjonować stronę?

ventrilo oraz ventrilo download

czy ventrilo mix oraz ventrilomix

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ jeżeli bardzo trudno jest wybić daną frazę to wolę się w to nie pakować.

Strona będzie pozycjonowanie poprzez precle oraz katalogi.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

@kolega wyżej, nie jest to literówka bo na te dwie poszczególne frazy są różne wyniki w google, tzn. np na ventrilo mix pierwsza strona jest aaa a w ventrilomix jest bbb.

Już jedną stronę wypozycjonowałem na TOP4 na kilka fraz, zabieram się teraz za drugą więc pytam żeby w trakcie nie było problemów i żebym wiedział na czym stoje ;)

czyli np. ventrilo mix oraz ventrilomix a takze ventrilo mix download są to ogarnięcia?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

No jak to nie jest literówka.

To że w Google są różne wyniki to normalnie, przecież to dwie różne frazy.

Tak samo "zdążyć" i "zdąrzyć". W tym programie jest spacja pomiędzy ventrilo a mix

Zobacz także na title, to że ktoś wpisuje bez spacji w google napędza tych żeby to pozycjonować, aby zdobyć ruch.

Ilość wyrzuconych wyników świadczy tylko i wyłącznie o ilości znalezionych dokumentów spełniających określone parametry. Wraz z rozwojem sieci (czyt. stawianiem coraz to nowych stron) ilość będzie rosła - konkurencja dla danej frazy niekoniecznie.

Określanie konkurencyjności frazy/słowa tylko i wyłącznie na podstawie ilości wyników jest wprowadzeniem w błąd, wiele firm to stosuje świadomi i nieświadomie.

Konkurencyjność określa nie ilość wyprodukowanych produktów tylko ilość podmiotów gospodarczych produkujących/chcących sprzedać ten produkt.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Czy jest jakieś darmowe narzędzie którym można sprawdzić ile linków na daną frazę ma czyjaś strona, nie chodzi mi o link:domena.pl bo to mi daje ogólny wgląd w domenę, chodzi mi o wypozycjonowanie mojej strony, a właściwie podstrony na hasła Instrukcja Kancelaryjna i Jednolity rzeczowy wykaz akt, bo na tych dokumentach zarabiam. Moją firmę wyprzedzają głównie BIPy, kilka forów o tematyce okołoprawnej i podstrony kończące się .pdf Nie wiem jak je przeskoczyć. Fraza według google ma 40tyś wyszukań miesięcznie. Strona jest w katalogach, teraz ją racjonalnie precluje, wiem że efektu nie będzie natychmiast ale chciał bym sprawdzić czy strony wyżej wyprzedzają mnie linkami na frazę czy tylko i wyłącznie stażem w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności