Skocz do zawartości

Trafiłam !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

witaj :)

Zdobywaj wiedzę i ceń ją na odpowiednim poziomie, większość osób z forum tego nie robi :D

Pomyśl sobie, że średnie dziewczynki z roksa.pl wyciągają na miesiąc powyżej 10k pln i nie obsługują klientów, którzy nie akceptują ich stawek :)

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Kamila, :)

@aboo - małe pytanie: jaki związek ma przywitanie się na PiO z wyciąganiem kasy przez "dziewczynki" z roksa.pl ? poza tym, skąd wiesz, ile wyciągają? jesteś z tej branży czy co?

hahaha, właśnie poprawiono mi humor.

swoją drogą to zastanawiające - mój temat i link do takiegoż spaczonego portalu. No cóż. Mam nadzieję, że nikt mnie z tym nie łączy :D

Zresztą, pisanie jest moją pasją nie chęcią dorobienia się. Oczywiście cenię to, co robię, bo robię to dobrze - ale nie zamierzam się póki co z tego utrzymywać.

Dzięki za miłe powitanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności