Skocz do zawartości

Zmiana Danych Adsense

darkness

Rekomendowane odpowiedzi

Firmę? tzn masz teraz jednoosobową działalność gospodarczą? Jeżeli tak to śmiało możesz zmienić nazwę odbiory płatności jak i też numer konta.

dokładine tak jak mówisz - jednoosobowa działalność gospodarcza, w takim wypadku wystarczy zmienić nazwę odbiorcy z krzysztof kowalski na FIRMA krzysztof kowalski ? i tyle?

sam przycisk do zmiany danych nieco mnie przeraza (nie chce by google myslalo ze sprzedaje konto czy cos)

dla pewności, mówimy o tym https://screenshooter.net/7452067/kknfblb tak?

dziekuje mimik za odpowiedz

Z tego co zrozumiałem prowadzisz firme i masz konto indywidualne? i wliczasz ten dochód w dochód firmy?

Mam konto indywidualne co jest pozostałością czasów, gdy zarabiałem na AdSense nie prowadząc działalności gospodarczej. Teraz ją już prowadzę, wystawiam faktury dla Google'a. Przelewy przychodzą na to samo konto, zmieniłem tylko nazwę odbiorcy płatności (wpisałem tam dane firmy -- co zresztą się nie pokrywa z danymi właściciela rachunku bankowego, którym jestem ja z moim adresem zamieszkania).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności