Skocz do zawartości

Noril - opinie.

RUM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odwiedź ich stronę i patrz co się stanie z Twoimi AdSensami w każdym miejscu internetu...

Dobre... Kiedyś się zastanawiałem dlaczego wszędzie pojawia mi się rekalama pewnej firmy związanej z SEO, i ile musieli zainwestować żeby być wszedzie... a tu taki psikus:D

Sorki za OT.

Ciężko generalnie coś o nich powiedzieć ze względu że wszędzie o zapytanie noril opinie pojawiają się ich "strony". Co do referencji, to nie są referencje tylko logo i opis firmy. A powiedzmy sobie szczerze że to może zrobić każdy aż jakaś firma tego nie zauważy.

Chociaż plus za zdjęcia pracowników. W pewnym sensie uwiarygodnia to firmę

Postaram się dodać w miarę obiektywną opinię, gdyż zostawiam w tej firmie od jakiegoś czasu po kilkaset zł miesięcznie.

Trafiłem do nich z polecenia.

Zaproponowano mi bardzo dobrą ofertę - względem konkurencji (też badałem rynek) przebitka dwukrotna.

Zaryzykowałem.

Frazy łatwiejsze (do 1mln wyników) - w ciągu miesiąca 1-sza dziesiątka. W ciągu 3 miesięcy pierwsza trójka, cały czas sobie skaczą, ale są w okolicach pierwszej trójki, niektóre na stałe pierwsze miejsce.

Fraza trudniejsza (ponad 9mln wyników) - pół roku do pierwszej dziesiątki, niecały rok i mamy pierwszą trójkę, bywa i pierwsze miejsce.

Generalnie precelki tak jak wcześniej wspomniano - mało tematyczne, ale są. Jest nacisk na copywriting, jak się komuś nie chce samemu pisać to sami podsyłają gotowe teksty z wytłuszczonymi frazami.

Kontakt dobry, biuro pod numerem stacjonarnym czynne zgodnie z godzinami, zawsze jest jakaś osoba, która udzieli nam konkretnych informacji (nawet jak nasz opiekun jest na urlopie czy gdzie indziej).

Również doradzają w kwestii fraz, nie robią wałków z rodzaju, że sugerują nam jakąś dziwną mało popularną frazę, która pomoże im w pozycjonowaniu innych ważniejszych, ale my za nią zapłacimy dodatkowo (fakt autentyczny z innej dużej firmy!)

Generalnie jestem zadowolony i polecam również znajomym. Czasy dojścia do pozycji może nie są jakieś mega szybkie, ale jak już swoje osiągną to już to stoi, a ja od samego początku widzę efekty w sprzedaży w firmie.

Ceny - nie oszukujmy się, bezkonkurencyjne...

Zaproponowano mi bardzo dobrą ofertę - względem konkurencji (też badałem rynek) przebitka dwukrotna.

to słabo badałeś

Frazy łatwiejsze (do 1mln wyników) - w ciągu miesiąca 1-sza dziesiątka. W ciągu 3 miesięcy pierwsza trójka, cały czas sobie skaczą, ale są w okolicach pierwszej trójki, niektóre na stałe pierwsze miejsce.

Fraza trudniejsza (ponad 9mln wyników) - pół roku do pierwszej dziesiątki, niecały rok i mamy pierwszą trójkę, bywa i pierwsze miejsce.

no pół roku to już dawno by mnie ze skóry obdarli jakbym się tak męczył :P

Ceny - nie oszukujmy się, bezkonkurencyjne...

Tzn jakie ? ja też mogę napisać że mam ceny konkurencyjne - każdy na tym forum ma ;) tutaj nawet niektorzy każdą fraazę zrobią za 30-40 zł :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Generalnie precelki tak jak wcześniej wspomniano - mało tematyczne, ale są. Jest nacisk na copywriting, jak się komuś nie chce samemu pisać to sami podsyłają gotowe teksty z wytłuszczonymi frazami.

Mnie zastanawia ten fragment. Chyba sie komus popieprzylo co mu szef kazal napisac ;)

Po co niby klientowi maja slac teksty do precli jakie napisali? A juz szczytem absurdu by bylo kazac je klientowi samemu pisac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności