Skocz do zawartości

Noril - opinie.

RUM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Chciałem tak od siebie dodać że BARDZO GORĄCO ODRADZAM firmę o której jest ten wątek.

Po pierwsze: długi czas oczekiwania na pierwsze efekty - w moim przypadku było to prawie 7 miesięcy.

Po drugie: problemy z rozwiązaniem umowy (teraz żałuję że czekałem te 7 miesięcy dając im szansę) - chciałem tymczasowo zakończyć współpracę (likwiduję stronę) co akurat zbiega się z terminem zakończenia umowy. Niestety jak się okazuje nie ma możliwości rozwiązania umowy za porozumieniem, bo po co skoro można doić klienta przez kolejne 2 miesiące.

Szkoda bo wydawali się być firmą dbającą o relacje z klientem.

Teraz jednak wiem że już do nich nie wrócę.

Potwierdzam w 100%.Dbają o Klienta przed odpisaniem umowy i w 1 miesiącu - a na efekty trzeba przecież poczekać... Czekasz i czekasz, a tak naprawdę nie wiadomo na co. Mimo, że podejmując współpracę z Firmą NORIL byliśmy zapewniani, że frazy są proste (były wtedy na 5 pozycji, wypozycjonowane przez nas samych) dziś są zdecydowanie dalej :/

Od 3 tygodni czekamy na łaskawą odpowiedź na nasze maile która zawsze jest taka sama "Google zmieniło algorytm pracujemy nad tym..." :/

Niestety popełniliśmy ten błąd, że przedłużyliśmy umowę dając firmie jeszcze jedną szansę ze względu na atrakcyjną ofertę którą nas kusili. Atrakcyjna jedynie jest cena która, co było do przewidzenia nie przekłada się na efekty.

Będziemy rozwiązywać umowę i ABSOLUTNIE NIE POLECAMY WSPÓŁPRACY z tą Firmą!!!

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co mnie obchodzi klient? Ja jestem pewny umiejętności chcę kasę z góry (monthly fee)

Jakby klientka była rozsądna to by poprosiła mnie o efekty innych klientów (pozycje,ruch) namiary do moich klientów,listy referencyjne.

Ja naprawdę nie mam nic do ukrycia i udostępniłbym jej te info-mi praktycznie prawie wszyscy płacą z góry i nie ma zgrzytów.

Największa bolączka jest jak kolega wyżej powiedział-chciałoby się za darmo cudów nie widów :).

Moja wycena za miesiąc pracy to była godzina pracy tego hydraulika czy to tak dużo ?

Oj ludzie ludzie-dalej róbcie za efekt :).

Jeżeli Cie nie obchodzi klient to go mi oddaj- mówie poważnie. Jeżeli sam nie potrafiłeś wyjaśnić specyfiki Twojej pracy z jej stronką to znaczy że na pieniadzach też Ci nie zależy, albo nie masz doświadczenia...

Nieważne że Twoja praca przez miesiac nad tą stronka to tylko godzina pracy hydraulika z tej firmy- bo co ma hydraulik do wiatraka, ich sprawa ile zarabiaja i ile fakturują w ciągu miesiąca

Ja tez wiele rzeczy robie za płatne z góry i spotykam sie z pośpiechem klienta co do wykonania usługi, ale niekoniecznie do zaplaty- nawet spółki SA, Sp zoo- oni zazwyczaj maja jakies ich odgórne ograniczenia w wyplatach. Bardzo często spotykam sie z klientem blefującym, analizującym rynek (nawet kiedy jest z polecenia od innego klienta)

Bo chociaż jestem młody to szef juz niejedno widzial i wie jak można kogoś naciągnąć. hehe przypomina mi sie wałek dla agencji znajomego za 20 tys zl.(zaryzykował i przegral) :(

Pisze po prostu tak jak do mnie pisali jak startowalem... (jak chcesz to sprawdź- to nie tajemnica)

Tez sie pytalem jak obsluzyc klienta, za jaką stawkę im styka pozycjonowanie 1 frazy itd

Teraz kiedy mam tych kliku klientów ja moge pisac o tym że ktoś nie ma doświadczenia. Bo POMYŚŁ przez chwile czy jak facet pisze ze mu nie zalezy na niczym to czy nie powinien dać klientów komuś komu zależy??

Starsze osoby są zazwyczaj zafiksowane na różne rzeczy...

a swoją drogą to wiem ze mi nie odda żadnego klienta jeszcze mine podłozy (mialem juz tak)

piją złe mleko ... ot co.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 miesiące temu...

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie polecę tej firmy nikomu. Przez drugi i trzeci miesiąc było super, większość fraz w top3, a potem jak spadło to już się nie podniosły frazy nawet do top 10. Frazy niezbyt trudne, lokalne. Co ciekawe dają bardzo dla nich korzystne zapisy umowy. Wg kwot z umowy powinno być 600 zł jak wszystkie frazy będą w top3, a oni dają gwarancję, że faktura nie przekroczy 400 zł. Wiadomo co się dalej dzieje, 2 najtrudniejsze frazy nawet nie są ruszane i wiszą na 30-40 pozycji. Jak ktoś się nie zna to się da złapać i ja się dałem. Marketing mają super, przed podpisanie umowy dzwonią, miłe gadki szmatki, po podpisaniu umowy trochę gorzej, już nie ma z kim rozmawiać.

• 1 miesiąc temu...

Dopisuje się do wątku o firmie NORIL - lipa aż się patrzy nikomu tej firmy nie polecę i czekam tylko aż się umowa rozwiąże - uruchamiam prawników aby się wzięli za [ nierzetelny partner ]ów. Też byliśmy mamieni że algorytmy googla się zmieniły i takie tam bla bla bla, swoja drogą zrobiłem sobie analizę strony w innych firmach i szydło wyszło z worka. Banda krętaczy i [ nierzetelny partner ]ów - nie dawajcie się nabrać na ich piękne gadki o dobrym pozycjonowaniu - to wszystko LIPA.

Skoro wszystkim klientom mówią to samo to mają jakiś problem.

Lakoniczna informacja typu "pracujemy nad tym" jest bez sensu. Skoro już nawalili i dostali filtra to powinni określić czynności, terminy itd. Moim zdaniem po filtrze po prostu olali.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Na początku mówili że to wina stron że zrobione na joomli (chociaż od momentu zaczęcia pozycjonowania szybko wskoczyliśmy w pierwszą 10), że jest jakieś złe przekierowanie, że algorytmy itd a potem było milczenie....... do momentu aż minął miesiąc spadki się umacniały, zaczęliśmy monitorować strony i zero poprawy wiec zaczęliśmy zadawać pytania, dodam również że mieli przeprowadzić optymalizację stron i NIC KOMPLETNIE nie zrobili w tym celu.

Doradźcie jak usunąć ze stopki ich nazwę i linka do ich strony, z panelu admina nie mogę tego zrobić.

Doradźcie jak usunąć ze stopki ich nazwę i linka do ich strony, z panelu admina nie mogę tego zrobić.

Jeżeli wyedytujesz templatke albo plik index.php to da radę

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie bardzo rozumiem kto kogo pozycjonuje Noril Twoją stronę czy Ty ich?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności