Skocz do zawartości

Noril - opinie.

RUM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

NIE ZLECAJCIE TEJ FIRMIE ŻADNYCH POZYCJI, to amatorzy i [ nierzetelni partnerzy ]!

Wmawiają, że aby skutecznie wypozycjonować frazę, koniecznie potrzeba podać Googlowi adres siedziby, przynajmniej miasto, na który Google przyśle kod. Nic bardziej mylnego! Idą na łatwiznę i myślą, że pozycjonują robiąc po prostu wizytówki, które każdy potrafi sam zrobić!

Noril nie potrafił wypozycjonować mi strony na hasło "zespół na wesele Warszawa". Proszę sobie wyobrazić, że sam to sobie zrobiłem, dodając bardzo solidne i dobre linki, a oni podpięli się pod umowę I ZGARNĘLI ZA TO KASĘ!!!! nie uznali żadnej reklamacji, że to moja robota. Identycznie w okolicy tego okresu wypozycjonowałem sobie sam frazy na Koszalin i Poznań, w związku z czym nie ma możliwości, aby to był zbieg okoliczności. Po prostu Noril to wielkie nic i ktoś kto czyta to forum i się nad nimi zastanawia - niech nie zawiera umowy, ponieważ się wplącze w wielkie zero! Jak moi przedmówcy - NIE ZAWIERAĆ UMOWY Z TĄ EKIPĄ Z GDYNI. Rozbudowany marketing przed podpisaniem umowy, serdeczności i super kontakty przed, po zawarciu umowy zero odpowiedzi na techniczne maile, CHYBA że chodzi o płatności - to jeszcze odpisują tego samego dnia!!!!

• 4 miesiące temu...

Forumowicze

A czy nie lepiej było by się uwiarygodnić ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności