Skocz do zawartości

[Praca][Zlecę] Redaktor portalu finansowego

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję osoby / osób / firmy / firm do pracy przy redagowaniu treści na potrzeby serwisu finansowego.

Praca codzienna, polegająca na redagowaniu bieżących wiadomości/informacji ze świata finansów, oraz wpisów o charakterze poradnikowym w łącznej ilości 3-5 newsów dziennie od pn. do pt (ok. 100 tekstów miesięcznie).

Wymagania:

- Terminowość

- Lekkie pióro

- Znajomość tematyki finansów

Mile widziane firmy z możliwością wystawienia faktury VAT.

W zgłoszeniu proszę zawrzeć poniższe informacje:

- Forma rozliczenia (np. firma - faktura vat, firma - rachunek, brak firmy - umowa zlecenia)

- Cena za 1 tekst o dł. 1500-2000 znaków przy podanej ilości (ok. 100 tekstów miesięcznie)

- Przykładowe teksty (najlepiej związane z finansami), portfolio, referencje i wszystko co może mnie przekonać

Zgłoszenia, wraz z podanymi wyżej informacjami proszę wysyłać na adres ja [małpa] mateuszmazurek.pl w tytule maila pisząc: "Serwis finansowy - Copywriting".

Poważna długoterminowa współpraca oparta o umowę (zarówno dla firm, jak i osób fizycznych).

Dane firmy:

dane.png

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności