Skocz do zawartości

analiza/optymalizacja linków

SqL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję bardzo konkretne narzędzie, które rozwiąże moje problemy.

Mam kilka dużych serwisów, które wzajemnie się linkują. Nikt nigdy nie myślał o nich po kątem pozycjonowania i stronki zwyczajnie się marnują linkując gdzie się da wzajemnie i to bez sensownych anchorów.

Potrzebuję system, który zanalizował by linki wychodzące (z której strony, dokąd, jaki anchor). Pozwolił na usunięcie zbędnych linków. Fajnie jak by wyszukał na nich słowa kluczowe i wstawił pod nie wybrany przeze mnie link. Równie dobrze może wstawiać te linki do linkboxa jakiegoś (i tak było by chyba najlepiej), w ostateczności do stopki.

Stronki są głównie html, xhtml,

Dodatkowe funkcje:

jak by ten system potrafił obsłużyć jeszcze typowe zaplecze wordpress, joomla to było by bajecznie.

zarządzanie treścią też było by super

Chyba jakiś multicms, nie wiem, czy w ogóle coś takiego istnieje?

Tradycyjnymi metodami będę siedział miesiąc robiąc porządki w tych linkach, musi być prostsze rozwiązanie.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

ponad 250 stron, każda z setkami podstron, chaos w linkowaniu i jak ja to mam przystosować na zaplecze ? OMG!

Grzebanie w cms'ach zajmie wieki. Sama analiza lików wychodzących za pomocą https://www.web-tools.pl/seo/outbound.html zajmie tydzień. Przerażony

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności