Skocz do zawartości

Spadek z 7 miejsca na Top 30

Rams

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem strona mi poleciała w wynikach dość ostro jeszcze nie dawno była w top10 (utrzymywała się kilka miesięcy) a teraz jest w top40. Nie używam żadnych swli czy innych blastów. Link do strony tiny.pl/h569w . Troszkę wprowadziłem zmian na stronie ale nic nie pomogło. Co mogło stać się przyczyną takich spadków.

Najlepsze stojaki reklamowe .

Do domeny proawdzi abrdzo niewielka liczba linków, raczej mizernej jakości, same katalogi.

Referring Domains 129

External Backlinks 2,402

1 Referring Backlinks are Educational

1 Referring Domains are Educational

102 Referring IP addresses

95 are Class C subnets

164 Indexed URLs

Backlink Breakdown

Images: 81

NoFollow: 4

Redirects: 10

Frames: -

Deleted: 571

Znaczy się: linkowąc mocniej, lepiej i więcej. Tylko nie uzywac SWL-i dynamicznych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

żadnych panicznych ruchów , dodaj troche tekstów lekko zmień konstrukcje witryny - miałem podobnie z blogiem mojej ex 19nastego ub. miesiąca po roku siedzenia w topie , 10K UU/mies wypadł na wszystkie frazy główne i 90% długiego ogona odwiedzalność spadła do 40 UU / dzien. Przedwczoraj wszystko wróciło do normy i całe szczęście że ex sie po afryce szlaja bo miałbym przesr*** na maxa ;) a tak to może nie zauważy :P , dobre ciasta piecze :P

W PL jeszcze nie ogarniaja burdelu po wprowadzeniu szkieletu pandy (pracują nad dostosowaniem tego algo do polskich warunków przypuszczam) dlatego takie cyrki się dzieją.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może witrynka przejęła syf z jakiejś innej domeny przekierowanej na nią ??

nie ma takiej możliwości - gdyby tak było byśmy się na tym forum pozabijali o top1 na pozycjonowanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

sorki, że offtop, ale się nie mogłem pohamować...:

całe szczęście że ex sie po afryce szlaja bo miałbym przesr*** na maxa a tak to może nie zauważy
Krzyś, a nie boisz się, że z nudów zajrzy na PiO, żeby zobaczyć, co jej ex wypisuje? :D

a w kwestii dziwnych zachowań pan-dy (Pan-Da mi miejsce w TOP10 :placze:) to też mam wrażenie, że nie mogą w RP na razie tego ogarnąć... aż strach, jak im się "ustabilizuje"...

dymna.jpg

sorki, że offtop, ale się nie mogłem pohamować...:
całe szczęście że ex sie po afryce szlaja bo miałbym przesr*** na maxa a tak to może nie zauważy
Krzyś, a nie boisz się, że z nudów zajrzy na PiO, żeby zobaczyć, co jej ex wypisuje? :)

a w kwestii dziwnych zachowań pan-dy (Pan-Da mi miejsce w TOP10 ;)) to też mam wrażenie, że nie mogą w RP na razie tego ogarnąć... aż strach, jak im się "ustabilizuje"...

no lekko mam :D ,tym bardziej, że nie ogarniam tej pandzi do tego stopnia, że musiałem zdepozycjonować pare zapleczówek ...

Największy ubaw jest w serpach są wyżej dla niektórych fraz zaparkowane domeny na go daddy :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności