Skocz do zawartości

Usunięcie widgetu "Archiwum" - spadek uu o 1/3

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś 4-3 tygodnie temu usunąłem widget "Archiwum" czyli linki dofollow do wpisów pogrupowanych miesiącami. Po chyba kilku dniach zaczął postępować spadek dziennej liczby unikalnych użytkowników i od kilku dni jest to o około 1/3 mniej niż w okresie kiedy były w panelu bocznym linki do archiwum. Być może spadek dalej postępuje, ale dzisiaj ponownie wstawiłem "Archiwum". Blog cały czas linkowany, codziennie przynajmniej jeden wpis dodaję, natychmiast są indeksowane przez Google.

Wniosek - nie usuwajcie "Archiwum" z bloga. Te linki naprawdę mocno "dopalają" wpisy. Nadmieniam że blog na razie jest praktycznie niewidoczny na kluczowe dlań słowa jak "windykacja" i inne - wejścia są z długiego ogona, z tagów, z tytułów, komentarzy i rzecz jasna ze słów w treści wpisów.

Na stronie oprócz archiwum nie masz nawigacji ani po kategoriach, ani po tagach, więc nie wiem czego spodziewałeś się po odpięciu najmocniej podlinkowanej części serwisu.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności