Skocz do zawartości

Zdrowych i spokojnych świąt

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Wesołych Świąt i Merry Christmas Wszystkim :P

Szczęscia zdrowia, dobrych pozycji ;)

Oraz

Pozdrowienia od Bałwanka Seo PiO (nie ma to jak wrócić do zabawy z przedszkola :-) )

0512241536035ut.th.jpg

0512241536255pt.th.jpg

0512241536427he.th.jpg

0512241537078md.th.jpg

0512241537345mj.th.jpg

Wybaczcie, że zla jakoś zdjęc ale ciemno już a Siemens S65 za ładnych zdjęc nie robi :-) cyfrówka na wiligie będzie jak rodzinka się zejdzie to zrobię lepsze fotki, lub jutro jak bałwanek wytrzyma nocke.

Udanych świąt wszystkim :D

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja wlasnie jade - siedze w samochodzie :-) deszcz sie rozpadal, ostatnie smsy z zyczeniami dlugo sie wysylaja... ale zasieg mam:-) Niedlugo siade przy stole i zyczac Wam wszystkim wielu radosnych chwil odpoczne od codziennego zgielku i poszukiwania wciaz nowych drog i metod seo :D oplatek dla Was

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

i ja złożę Wam wszystkim życzenia - w przerwie między lepieniem pierogów a smażeniem karpia:

cobyście odpoczęli, sił nabrali, nie wagi

w spokoju Święta spędzili,

po Nich na Forum wrócili :D

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

wigilia5gf.th.jpg

Zdrowych i Spokojnych dla Wszystkich

Pozdrawiam Forumowiczów

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności