Skocz do zawartości

Czy warto stawiać precle na domenach:

intermax

Rekomendowane odpowiedzi

jak wyżej kwestia precli już jest wytłumaczona

Jakie blogi możecie polecić z włąsnego doświadczenia jako zastępstwo precli ? (moja strona to katalog stron oraz sklep internetowy)

Po prostu na razie nie mam rozsądnej sumy na zakup powiedzmy 100 domen żeby je potem przedłużać :(

100 domen x4 = 400 zeta

100 domen x20 = 2000 zeta przedłużka...

to nie jest drogo :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na Hekko przedłużka regionalki:

18,45 brutto - bez faktury

24,60 brutto - z fakturą

Ja przeniosłem się z domenami na Hekko - jak na razie nie narzekam i nawet serwer tam wykupiłem - link w stopce.

:(

Patrzcie na zapiski małymi literkami czy brutto czy netto.

:P

no jak będą tanie to google zrobi taki sam porządek jak z co.cc - mam nadzieję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wydaje mi się, bo to są domeny regionalne i wiele firm/osób wykupuje je ze względu na to że jest regionalna i w nazwie jest jego miasto. Ale jeśli chodzi o pracowników Google to różnie może być - zależy w którą stronę wiatr zawieje i czy żona rano da czy nie da.

:P

o kurde ja myślałem że 45 zł jest za jedną domenę ale 150 domen ? w home.pl jest za 49zł powyżej 100 domen .pl gdzie tu zysk ?

Znalazłęm taką stronkę

a poniżej info:

Warto pamiętać, że większość firm oferujących rejestrację i przedłużenie domen oferuje zniżki przy utrzymaniu większej ilości domen. Rabaty mogą być już dostępne dla właścicieli 10-20 domen

Więc myślałem że jest jeszcze taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności