Skocz do zawartości

Darmowy ZennoPoster

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Więcej tutaj: -> ZennoPoster

Chyba nie muszę pisać co to jest ZP smile.

Ps. Moderatorze mogłeś temat przenieść od razu do działu pogaduszki, a nie wywalać do kosza :P

Żeby nie był to perfidny spam mam pytanie :(

Co sądzicie o takiej formie reklamy ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Moim zdaniem tego rodzaju reklama może być skuteczna pod warunkiem, że nie będzie nadużywana a na stronie do której prowadzi link znajdziemy troszkę więcej tekstu.

Czekam więc na więcej treści :(

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Faktycznie z treścią przesadziłem, ale to tylko z uwagi, na to że czasu nie mam :(

Napiszę znacznie dłuższego posta, ale najpierw muszę opublikować artykuł o adderze i test MM 1.5.

Ten był pisane na "kolanie".

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Moderatorze mogłeś temat przenieść od razu do działu pogaduszki, a nie wywalać do kosza

arve następnym razem to oprócz kosza jeszcze warna można wyhaczyć... a przeniosłem do "najbardziej odpowiedniego działu"

Żeby nie był to perfidny spam

ale to najlepsze określenie tego wątku z kosza...

Chyba nie muszę pisać co to jest ZP

w dziale narzędzia może by się ostał ten spam, gdybyś właśnie trochę dokładniej opisał Zenka...

najpierw muszę opublikować artykuł o adderze

nie mogę się doczekać, bo dostałem "ofertę nie do odrzucenia" od Enterso....

dymna.jpg

PS. Lubisz tak oszukiwać?

Czasami.

Ech, widzę że Pan arve_lek chwyta się kolejnych nieczystych metod, by na siłę przyciągnąć na swój blog użytkowników.

Najpierw było spamowanie komentarzy, a teraz to.

To nie wróży dobrze.

A gdzie jeszcze spamowanie na forach, Youtube, wysyłanie prywatnych wiadomości na forach, nielegalny mailing, spamowanie na pudelku itp. Oj chyba się ociągam.

Widzę arve po numerze ze spamowaniem SB i dumnym opisywaniem tego na blogu nic się nie nauczyłeś wink.gif.

Właśnie się uczę.

Ps. Mam zamiar wypróbować każdego rodzaju spamu. Tak wiem, nie wróży mi to nic dobrego.

Tylko straciłem czas wink.gif koszt jak nic z tematu...

Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz :)

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności